خورشید مهربانی

یا صاحب الامر والعصر والزمان عجل علی ظهورک و اشفعی لنا فی سکرات الموت و فی بیت القبر و فی یوم القیامه و فی الجنه

خورشید مهربانی

یا صاحب الامر والعصر والزمان عجل علی ظهورک و اشفعی لنا فی سکرات الموت و فی بیت القبر و فی یوم القیامه و فی الجنه

آخرین نظرات

۶۵ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

رابطه شب قدر بـــا امام زمان عج****

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۸:۱۰ ب.ظ

خداوند متعال در چهارمین آیه سوره مبارکه قدر می‌فرماید:
تنزل الملائکه والروح فیها باذن ربهم من کل امر.
فرشتگان و روح، در آن شب به دستور پروردگارشان با هر فرمانی (برای تقدیر هر کاری) فرود آیند، فعل مضارع «تنزل» دلالت بر تکرار و بقای شب قدر دارد، و در آیات سوم و چهارم سوره دخان نیز می‌فرماید؛ فیها یفرق کل امر حکیم.
در آن شب، هر فرمانی، بر حسب حکمت صادر می‌شود.
این آیه نیز دلالت بر تجدد و دوام دارد. زیرا هیئت نحوی باب «تفعل» اگر دلالت بر پذیرش یا تکلف یا هر دو می‌نماید. ظاهر این فعل‌ها، خبر از تفریق و تنزل امر در شب‌های قدر آینده می‌دهد.
این امر که در زمان رسول خدا (ص) و امامت، ناشی از این معنی و مبتنی بر همین اساس است. هنگامی که کسی قرآن را به‌عنوان کلام خدا پذیرفت به این معنی است که همه سوره‌ها و آیات آن را پذیرفته است و یک مسلمان واقعی هم کسی است که تسلیم همه آیات قرآن باشد، پس هر مسلمانی الزاما باید سوره قدر، و از آن سوره شب قدر، و استمرار آن را تا قیامت بپذیرد و لازمه پذیرفتن آن، آیه (تنزل الملائکه...) که هر فرد با ایمانی ناگزیر از قبول آن است، این است که بپذیرد در شب قدر فرشته‌ها و روح از جانب پروردگار با هر امری فرود می‌آیند و این امر یک متولی و ولی می‌خواهد که متولی و ولی آن امر باشد. اینکه خداوند در آیات سوم و چهارم سوره دخان می‌فرماید:
در آن شب هر فرمانی، بر حسب حکمت صادر می‌شود*فرمانی از جانب ما، و ما همواره فرستنده آن بوده‌ایم.
دلالت بر تکرار و تجدید فرق و ارسال در آن شب دارد و به این معنا که آن شب، فرشتگان و روح، در هر سال، دائما نازل می‌شوند؛ پس باید به‌طور مداوم شخصی به عنوان «ولی» این امر باشد که به سوی او نازل و ارسال می‌گردند که او همان ولی جهان و جهانیان خواهد بود؛ و هم اوست که اطاعتش بر همگان واجب است.
به همین سبب، هر کس ادعا کرد که من ولی امر هستم، باید ثابت کند که این امر توسط فرشتگان و روح بر او نازل شده و می‌شوند، و چون هیچ کس جز پیامبر و اوصیای معصومینش (ع) نمی‌توانند مدعی این امر باشند و اساسا هم نیستند، باید از اوصیاء و پیامبر همواره کسی باشد که در شب قدر توسط روح و فرشتگان از جانب یزدان هر امری بر او نازل شود.
آیه مورد بحث، یکی از مستدل‌ترین آیات قرآن کریم بر ضرورت وجود همیشگی یک ولی امر از جانب خداست که امین بر حفظ و اجزاء و ادای امر الهی باشد، و آن همان امام معصوم (ع) است. و هر کس نزول پیوسته فرشتگان و روح را در شب قدر بپذیرد که اگر به قرآن ایمان دارد باید بپذیرد، ناگزیر باید ولی امر را هم بپذیرد وگرنه کافر به بعضی از آیات قرآن خواهد بود، که در آن صورت چنین کسی بنابر بیان خود قرآن کریم، کافر واقعی است.
چنان که خداوند در آیات 150 و 151 سوره نساء می‌فرماید:
ان الذین یکفرون بالله و رسله و یریدون ان یفرقوا بین الله و رسله و یقولون نومن ببعض و نکفر ببعض و یریدون ان یتخذوا بین ذلک سبیلا‌* اولئک هم الکافرون حقا و اعتدنا للکافرین عذابا مهینا.
کسانی که به خدا و پیامبران خدا کافر شده‌اند و می‌خواهند بین خدا و رسولانش جدایی اندازند و می‌‌گویند به برخی ایمان می‌آوریم و به بعضی کافر می‌‌شویم و می‌خواهند در این میان (بینابین) اتخاذ کنند، اینان حقا کافرند و ما برای کفر کیشان عذاب خوار کننده‌ای مهیا کرده‌ایم.
و می‌بینید که خداوند، کسانی را که پاره‌ای از آیات خدا را بپذیرند و برخی را نپذیرند، کافر حقیقی می‌داند.
بنابراین مومن حقیقی کسی است که هم استمرار شب قدر را تا قیامت پذیرا باشد و هم وجود حجت زمان و ولی امر، و امام معصومی که امر الهی را دریافت می‌کند و امین بر آن در جهت پاسداری، به کار بستن و اداء باشد، قبول کند؛ یعنی همان بزرگواری که در این زمان وجود مقدسش بقیه الله الاعظم حضرت مهدی (عج) می‌باشد و به همین سبب پیامبر خاتم (ص) بنابر آنچه شیعه و سنی از آن حضرت نقل کرده‌اند، فرمودند:
من انکر المهدی فقد کفر.(1)
کسی که وجود مهدی را انکار کند، رهسپار دیار کفر شده است.
و در کتب شیعه، از این قبیل احادیث فراوان است، و از آن جمله، از امام صادق‌(ع) و آن حضرت از پدر ارجمندشان و از آن طریق از جد عالیقدرشان و از پیامبر اکرم (ص) نقل شده که فرموده‌اند:
قائم از فرزندان من است، اسم او اسم من و کنیه او، کنیه من و سیمای او سیمای من و سنت او سنت من است، دین و آیین و ملت و شریعت امر در بین مردم برپا می‌دارد و آنان را به کتاب خدای عزوجل فرا می‌خواند. کسی که او را طاعت کند، مرا پیروی کرده و کسی که او را نافرمانی کند، مرا نافرمانی کرده است و کسی که او را در دوران غیبتش انکار کند، تحقیقا مرا انکارکرده و کسی که او را تکذیب کند هر آینه مرا تکذیب کرده و کسی که او را تصدیق کند، هر آینه مرا تصدیق کرده است. از آنها که مرا درباره او تکذیب کرده و گفتار مرا در شان او انکار می‌کنند و امت مرا از راه او گمراه می‌سازند، به خدا شکایت می‌برم. بزودی آنها که ستم کردند و می‌دانند که بازگشتشان به کجاست و سرنوشتشان چگونه است (و چگونه در دگرگونی‌ها مجازات ستمگری‌های خود را در دنیا و آخرت خواهند دید.)(2)
در این حدیث شریف، انکار و تکذیب امام عصر، ارواحنا فداه، انکار و تکذیب پیامبر به حساب آمده است، و در نتیجه همه پیامبران را انکار کرده، که همان رهسپاری به وادی کفر خواهد بود.
علی‌بن ابراهیم قمی در تفسیری درباره نزول فرشتگان و روح، در شب قدر می‌گوید: فرشتگان و روح‌القدس، در شب قدر، بر امام زمان (عج) نازل می‌شوند و آنچه را که از مقدرات سالانه بشر، نوشته‌اند، به او تقدیم می‌دارند.
و همین محدث مورد وثوق از حضرت امام باقر (ع) نقل کرده، که وقتی از حضرتش پرسیدند: آیا شما می‌دانید که لیله القدر کدام شب است؟ حضرت فرمودند:
چگونه ندانیم، و حال آنکه در شب قدر فرشتگان بر گرد ما طواف می‌کنند. (3)
حضرت امام سجاد (ع)، در این باره، می‌فرمایند:
همانا سال به سال در شب قدر تفسیر و بیان کارها، بر ولی امر (امام زمان (عج)) فرود می‌آید.
و نیز آن حضرت (ع) فرموده‌اند:
ای گروه شیعه، با سوره «انا انزلناه فی لیله القدر» با مخالفین امامت ائمه معصومین (ع) مخاصمه و مباحثه (و اتمام حجت) کنید تا کامیاب و پیروز شوید، به خدا که آن سوره، پس از پیغمبر اکرم (ص) حجت خدای تبارک و تعالی است بر مردم، و آن سوره آقای دین شماست و نهایت دانش و آگاهی ماست. ای گروه شیعه، با «حم والکتاب المبین، انا انزلناه فی لیله مبارکه انا کنا منذرین» مناظره کنید، زیرا این آیات مخصوص والیان امر امامت بعد از پیامبر اکرم (ص) است. همچنین از رسول اکرم (ص) نقل شده است، که به اصحابشان فرموده‌اند:
به شب قدر ایمان بیاورید، زیرا آن شب برای علی‌بن ابی‌طالب (ع) و یازده نفر از فرزندان او پس از من خواهد بود.
از آنچه که نگارش یافت، استفاده می‌شود که شب قدر تا قیامت باقی است و در هر شب قدر هم ولی امر و صاحب امری هست که آن امر را دریافت دارد، که در زمان ما صاحب آن امر صاحب بزرگوار ما حضرت حجه‌بن الحسن المهدی، ارواحنا فداه است و برای آنکه بهتر بدانیم که شب قدر بیانگر مقام شامخ ولایت اهل بیت (ع) و امامت آنان تا روز رستاخیز می‌باشد. حدیثی را هم که در بخش فضیلت‌های حضرت فاطمه زهرا (س) است، ملاحظه می‌کنیم که در آن به‌طور کنایه از آن بانوی عظیم‌القدر تعبیر به لیله القدر شده است و آن در تفسیر فرات بن‌ ابراهیم از حضرت صادق‌(ع) نقل شده که فرموده‌اند:
«ما قرآن را در شب قدر فرو فرستادیم»، «شب قدر» فاطمه و «قدر» خداست، پس کسی که فاطمه (س) را آن‌گونه که باید، بشناسد، شب قدر را درک کرده است.
و این اشاره به مقام ولایت آن بانوی معصوم (س) نیز دارد.
و از طرفی، همان‌گونه که در شب قدر امر حق بر امام به حق فرود می‌آید، نزول گاه نور پاک امامان معصوم (ع) نیز وجود مقدس فاطمه زهرا (س) است؛ که حقیقتا هر کس آن بانو را شناخت و به عظمت مقام فرزندان معصومش و همسر مظلوم و معصومش پی برد، شب قدر را درک کرده است.

پی‌نوشتها:

1. علامه مجلسی، بحارالانوار، ج 51، ص51 منتخب الاثر فصل 10، ب 1، جزء 1، ص 492
2.علامه مجلسی، همان، ج 51، ص ؛73 منتخب الاثر فصل 2، ب 3، ح 4، ص 183
3. امراء هستی، ص190 تفسیر القمی، ص ؛731 علامه مجلسی، همان، ج 97، ص 14، جزء 23

چرا کاریو که امام زمان دوس داره نمیکنیم؟؟!!

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۸:۰۴ ب.ظ
بهش گفتم امام زمان رو دوست داری؟

گفت: آره ! خیلی دوسش دارم

گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟

گفت: آره!

گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟



چیـــــزی نمانده تـــا ظهور......

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۴۷ ب.ظ

ظهور امام زمان نزدیک است....

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۲۰ ب.ظ





اسیر مانده ایم در بهانه های پاپتی...

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۰۴ ب.ظ


اسیر مانده ایم در بهانه های پاپتی

و میله های آهنین و عشق های ساعتی

حوالی نگاهمان دوباره صف کشیده است 

صدای تیک  تاک غم , شماره های صنعتی !

امان از اشتباه های نا تماممان , همان 

تفاخر همیشگی به هیچ های قیمتی !

میان قرن حادثه کجاست اتفاق عشق 

نمانده در تسلط همان هبوط لعنتی ؟!

کسی نیامد از تبار انتظارمان ببین 

که مانده ایم سخت در هجوم بی لیاقتی !

دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج)

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۵۸ ب.ظ

دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج) به چهار دوره تقسیم می شود:

1) از تولد تا غیبت امام زمان حضرت مهدی (عج):

امام زمان حضرت مهدی (عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام زمان حضرت مهدی (عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.

2) غیبت صغری امام زمان حضرت مهدی (عج):

پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 260 ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 ق ادامه پیدا کرد. در این دوره امام زمان حضرت مهدی (عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.

3) دوره غیبت کبری امام زمان حضرت مهدی (عج):

این دوران از سال 329 ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.

4) دوره حکومت امام زمان حضرت مهدی (عج):

پس از ظهور، امام زمان حضرت مهدی (عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.

زمامداران معاصر امام زمان حضرت مهدی عج***

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۵۷ ب.ظ

امام زمان حضرت مهدی (عج) از زمان تولد (سال 255 هجرى) تا زمان ظهور و تشکیل حکومت جهانى، با تمام حاکمان و زمامداران کشورهاى اسلامى و غیر اسلامى، معاصر بوده و خواهد بود؛ اما خلفاى عباسى که در ایام غیبت صغراى آن حضرت بر مسلمانان حکومت راندند، عبارتند از:

1. مهتدى عباسى (255 - 256ق.).


2. معتمد عباسى (256 - 279ق.).

3. معتضد عباسى (279 - 289ق.).

4. مکتفى عباسى (289 - 295ق.).

5. مقتدر عباسى (295 - 320ق.).

6. قاهر عباسى (320 - 322ق.).

7. راضى عباسى (322 - 329ق.).

8. متقى عباسى (329 - 333ق.).


هنگامى که امام زمان حضرت مهدی (عج) ظهور کند و قیام آزادى بخش وى فراگیر شود، برخى از سلاطین و حاکمان کشورها در برابر او تواضع نموده و سر تسلیم فرود مى‏آورند و برخى دیگر با آن حضرت، به مقابله و منازعه بر مى‏خیزند و پس از درگیرى، متحمل شکست و اضمحلال خواهند شد و حکومت آن حضرت، از شرق تا غرب کره زمین را فرا خواهد گرفت. در این باره، روایات فراوانى از معصومین(ع)نقل شده است که براى نمونه، حدیثى را از امام محمد باقر(ع) بیان مى‏کنیم:

عَن أبی جعفر(ع) قال: القائِمُ مِنّا مَنصُورٌ بالرُّعبِ، مُؤیّدٌ بالنَّصر، تُطوى‏ له الأرضُ وَتظهَرُ لَهُ الکنوزُ ویبلغُ سُلطانه المشرقَ والمغرِبَ ویُظِهرُ اللَّهُ دینهُ على الدّینِ کُلّه ولو کَرِهَ المُشرکون فلا یَبقى‏ على وجهِ الأرضِ خرابٌ إلّا عمّر وینزلُ روحُ‏اللَّهِ عیسى بن مریم فیُصلّی خلفه.(1)

قیام کننده از ما منصور به رعب و مؤیّد به نصر است. زمین از براى او در نوردیده شود و گنج‏هاى پنهان را براى او آشکار کند. سلطنت و حکومت او شرق و غرب را فرا خواهد گرفت و خداوند منان، به دست او دین خود را بر همه دین‏ها غالب گرداند، اگر چه مشرکان را خوش نیاید. در روى زمین هیچ خرابى باقى نماند، مگر این که آبادش کند و روح اللَّه، عیسى بن مریم از آسمان نازل شده و بر او اقتدا کند و پشت سرش نماز بخواند.

ضرورت ارتباط با امام عصر(عج)

سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۵۰ ب.ظ


محبان مهدی (عج):حیات انسانی و معقول بشر در گرو پیوند با حقایق وَحْیانی قرآن کریم است، چرا که وحی یگانه عامل زندگی‏بخش بشر و پیروی از دستورها و آموزه‏های آن، زمینه‏ساز باریابی به زندگی معقول و مطلوب است: (استَجیبوا لِلّهِ ولِلرَّسولِ اِذا دَعاکُم لِما یُحییکُم)(1) ؛ (مَن عَمِلَ صلِحًا مِن ذَکَرٍ اَو اُنثی وهُوَ مُؤمِن فَلَنُحیِیَنَّهُ حَیوةً طَیِّبَة

عترت طاهره که یکی از دو ثقل به جا مانده از رسول گرامی است، همتای قرآن و همدوش آن است و بر همین اساس، احکامی که درباره قرآن ثابت است، در مورد عترت طاهره نیز ثابت خواهد بود، از این‏رو ارتباط با امام عصر(عج) نیز زندگی‏بخش و تأمین کننده حیات معقول و مطلوب آدمی است، چون نبی مکرم اسلام‏صلی الله علیه و آله و سلم عدم معرفت و پذیرش ولایت امام معصوم زمان را مایه مرگ جاهلی برشمردند و آنچه نبودش مرگ جاهلانه می‏آورد، بودنش حیات عاقلانه را تأمین خواهد کرد و آن که معرفت و ولایت را فهمید، همواره خویش را در معرض ارتباط با امام معصوم عصر خویش می‏نهد.


السلام علیــک یا ابا صالــح المهدی ادرکنی

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۴۰ ب.ظ

یا صاحب الزمـــان ادرکنی

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۳۳ ب.ظ

از ایــن حجـــاب پر از ابر آسمـــان..آخـــر

ظهـــور میکند آن روی مـــاه پنهــانت

دلتنگ دوران کودکی...

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۲۷ ب.ظ

کودک که بودیم وقتی دعوا میگرفتیم

مو و لباس های همدیگر را میکشیدیم میگفتیم

< ولم کن تا ولت کنم >

ولی

امام زمان !

کار بد زیاد کرده ام اما اگر قصد دعوای من را دارید

حتی اگر ولم کنید ولتان نمیکنم

گرچه میدانم شما مهربان تر از این حرف هایید

دلتنگ کودکیم

آبنبات که میخواستم آنقدر جلوی مغازه پا میکوبیدم و لجبازی  میکردم تا برایم بخرند

اما اکنون

نمیدانم

کجا چگونه و باید چه کار کنم تا خدا امام زمان را برایم بیاورد

جلوی کدام مغازه باید پا بکوبم؟؟؟


یــــــا ابا صالح..

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۲۲ ب.ظ

آقا جان :

پناه بی پناهان

دستانم خالیست

به تو پناه آورده ام

مرا از درگاهت نران

که از این بدتر میشکنم ...



چه انتظار عجیبی!!!

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۱۸ ب.ظ

چه انتظار عجیبی!

تو بین منتظران هم، عزیز من، چه غریبی

عجیب تر که چه آسان، نبودنت شده عادت، چه بی خیال نشستیم

نه کوششی نه وفایی

فقط نشسته و گفتیم: خدا کند که بیایی ...!


اوضاع زنان در آخرالزمـــان

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۱۱ ب.ظ

«تمام همت یک مرد شکم او خواهد بود، و قبله اش همسر او، و دینش درهم و دینار او.»

فتنه ی زنانه
رسول خدا(ص) در توصیف مردان و زنان اهل آخرالزمان می فرمایند:
«بعد از عصر من هیچ فتنه ای برای مردان پیش نمی آید که زیانبارتر از فتنه ای باشد که از ناحیه زنان می رسد.»(1)

هم چنین می فرمایند:
«در مورد امت خود، از هیچ فتنه ای چون زن ها و مشروبات الکلی اندیشناک نیستم.»(2)

شاید اگر سالها پیش، کسی این احادیث را می خواند، درک معانی عمیق این سخنان برایش کمی مشکل بود اما شاید مردمان زمانه ما که اوضاع برخی از زنان امروز را در کوی و برزن می بینند، حتماً راحتتر به عمق این احادیث می رسند.

آیا رفتار و عملکرد برخی از زنان آخرالزمان، مانند حضور غیرضروری خانم ها در اجتماع با انواع آرایش و مدل مو و لباس  و عشوه گری های نا به جای زنانه در خیابان و...، اثری جز از هم پاشیدن زندگی های آرام خانوادگی را به همراه داشته است؟ آیا این نوع رفتارهای زنان را نمی توان فتنه نامید؟

زن قبله ی شوهر

پیرزن با یک ساک کوچک گوشه ی امامزاده نشسته و از پسرش می گوید که او را از خانه بیرون کرده است. او می گوید عروسم با من بدرفتاری می کرد و تا امروز هم برای شستن کهنه های بچه اش و نگهداری از او مرا نگه داشته بودند و حالا که بچه بزرگتر شده، دیشب پسرم گفت که تو داری زندگی ما را به هم میزنی و برای خودت جایی را دست و پا کن.

رسول خدا(ص)، مردانی آخرالزمانی که بی چون و چرا از زنانشان تبعیت می کنند را این طور تو صیف می کنند:
«مرد از همسرش اطاعت می کند ولی پدر و مادرش را نافرمانی می کند و برای به هلاکت رسانیدن برادرش تلاش می کند، به همسایه اش ستم روا می دارد و پیوند خویشاوندی را قطع می کند و صدای فاجران بلند می شوند.»(3)

«تمام همت یک مرد شکم او خواهد بود، و قبله اش همسر او، و دینش درهم و دینار او.»(4)

«هنگامی که نابخردان بر سر کار باشند و زنها مورد مشورت قرار گیرند.»(5)

آنچه باید باشد
با مرور احادیثی که به وصف زنان آخرالزمانی می پردازد می توان دریافت که اطاعت بی چون و چرای مردان از زنان

به معنی ترجیح دادن نظرات آنان بر دستورات خداوند و معصومین(ع) است که باعث دور شدن مردان از مجموع اوامر دینی می شود.

شرایط جوامع در آخرالزمان، زنان را به این سمت سوق می دهد که از جایگاه زن بودن و مادر بودن دور شوند و شان مردانه و مناصب مردان را بر عهده بگیرند و جای زن و مرد عوض شود.

همان طور که امروزه نیز شاهد هستیم، بعد شهوانی و نفسانی زنان بیشتر از سایر ابعاد وجودی آنها خودنمایی می کند و این امر باعث ایجاد فساد در جامعه و انحراف مردان می شود و در روزهای آخر الزمان، زنان از طرق غیر معمول از چنان جایگاهی برخوردار می شوند که حتی در تصمیم گیری های کلان نیز دخیل می شوند.

همه ی مواردی که در بالا بیان شد، برای زن مورد پذیرش اسلام نیست و زنان در دین اسلام از جایگاهی خاص و ویژه برخوردارند و این شان ویژه را می توان در حقوق و احکام اسلامی مربوط به بانوان مشاهده کرد.

پی نوشت:
1.       نهج الفصاحه جلد 2 صفحه 533
2.       همان، صفحه 540
3.       الزام الناصب صفحه 181، بشاره الاسلام صفحه 22 و 76 و بحارالانوار جلد 52 صفحه 263
4.       بشاره الاسلام صفحه 132
5.       بشاره الاسلام صفحه 44

منبع:سایت موعود

پس کـــی میایی؟!

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۳ ب.ظ

مدعی گوید که با یک گل نمی آید بهار

من گلی دارم که دنیا را گلستان می کند

ای آخرین ناجی بشریت، سختی ها و دلتنگی های خود را با چه کسی زمزمه کنم و آرامش را در طلوع کدامین شعر بیابم و به چه بهانه ای بغض هایم را بشکنم. کاش تو بیایی، ای بهترین من! ای امام من، حرف های ناگفته زیادی دارم. نمی دانم از کجا شروع کنم. 

از بچه های به خاک و خون کشیده در فلسطین و لیبی و بحرین بگویم یا از آوارگان عراق و افغانستان.

 آقای خوب من، به من گفته اند تو هم مانند جدت حضرت امیر (ع) یار ضعیفان و نوازشگر یتیمانی، پس حتما بچه های یتیم لبنان و فلسطین و بحرین تو را دیده اند. راستی، اکنون اگر تو را از نزدیک ببینم، شاید بسیاری از حرف ها از یادم برود، ولی می دانم با صبر و عطوفت به من اجازه خواهی داد تا راز های نهفته در دلم را یاد آوری کنم.

 مولای من، شب ها را به امید ظهور تو به صبح می رسانم و هر صبح جمعه به انتظار ندای { انا المهدی } تو که از خانه کعبه به گوش خواهی رسید. در دعای ندبه شرکت میکنم. ای کاش به بگویی که کجایی و کــــی می آیــی! ...

دردو دل با اقا...

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۱ ب.ظ

سلام مولایم


دلتنگم آقا ؛ دلتنگ دیدنت ؛ دلتنگ شنیدن صدای انا المهدی ت ...

تا کجای عمر باید هر شب درانتظار تو ستاره بشماریم٬ تا کدام روز و ماه باید مسافر دنیای غفلتها

باشیم ٬ یامولا !

بیا ٬ که سقف آسمان زندگیمان راابر جهل و فساد پوشاند !بیا٬ که زمین تشنه باران است ! بیا ٬ که

جگرهایمان را فراق٬رتگ سرخش را باخته است ٬ بیا از درون سوخته ایم ٬ مولا بیا ای مرهم دلهای خسته !

نمی دانم قلم سنگی برای دوری توچه می نویسد ٬ ولی همین را می دانم که او نیز هجاهای نام تو را

دوت دارد و بی معطلیمی نگارد . بیا ٬ که قلب شیشه ای انتظارمان در هر بار ترکی برمی دارد و صبرمان راخزان به یغما می برد .

بلندای پرواز خورشید را کهمی بینم این سوال در ذهنم می روید ٬ که آشیانه خورشیدکجاست؟

کبوتران سپیدبال که نشانه هایآرامش آسمانند ٬ شبانگاهان در آغوش مهربان لانه ها ٬ اندام جان را در

بستر آرامش مینهند٬ عقابها که سلاطین آسمانند در یورش تاریکیها دل به سکوت می سپارند و در

دلکوهساران تمنای دستان پر محبت شب را دارند اما خورشید آشیانه اش کجاست؟

در کدامین بستر مهربانی ٬ دل پرخروشش به آرامش می نشیند؟

یک روز با خورشید همسفر شدم . دانستم که غروبش افسانه ای بیش نیست و مغرب و مشرق ٬ جز خطوط خیالی نیستند .

خورشید هرگز غروب نمی کنم ٬ خورشید معنای روشن طلوع است .

اما آشیانه خورشید رایافتم ٬ دل مردی چون مهدی (ع)!!! این دل شماست ٬ که معبد خورشید است و

این دل شماست که حلقه اتصال چشمه خورشید با نور پاکی و طراوت است .

اگر روزنه ای در دل توبگشایم ٬ خواهم دید که هزاران خورشید در آن سر به سجاده نورانیت گذارده

اند و هرخورشید به گونه ای اشعه رحمت و برکت را به هر سو می پراکند.

آری ! می شناسمت ٬سالهاست که همتای تو را ندیده ام ٬ من موجودی هستم که از فرسنگها عقب تر

آمده ام وچون به تو رسیده ام همراهت شده ام . پا به پای تو می آیم . تو را میشناسم

 


ظهور عـــشق

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۴:۵۸ ب.ظ

باز عصر جمعه شد ، گاه وعده ظهور


چشمهای منتظر، جاده های بی عبور


باز در سکوت محض، آه می کشم تو را


بغض های کهنه را، باز می کنم مرور


آه پشت این غروب شب نشسته در کمین


رجعتی دوباره کن، ای طلایه دار نور

 
کی به یمن مقدمت می رسد بهار عشق


فصل سبز عاطفه، فصل شادی و سرور


با تو رفت از این دیار، هر چه نام عشق داشت


باز با نگاه تو عشق می کند ظهور

 
می وزد نسیم عشق، از دیار آفتاب

 
می رسد سوار سبز، از کرانه های دور


دعــــای غیبت امـــام زمان عج***

يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۴:۵۵ ب.ظ

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم

اَللّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَکَ لَمْ اَعْرِفْ رَسُولَکَ

اَللّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَکَ  فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَکَ

اَللّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَکَ فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَکَ  ضَلَلْتُ عَنْ دینی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم


فراموش نکنیم...!

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۱۷ ب.ظ

یکى از اعمالى که سید بن طاووس، رحمة الله علیه، به آن بسیار اهمیت مى‏داده، صدقه براى حفظ وجود مقدس امام زمان، ارواحنا فداه، بوده است چون یکى از تکالیف زمان غیبت صدقه دادن است‏به آنچه میسر است‏براى حفظ وجود مبارک امام زمان(عج).

مهدی جان بیــــا...

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۱۶ ب.ظ

ما انتظار دستهایى را مى کشیم که نوازشگرى را نسیم از او آموخت; ماه و خورشید به اشارت وى بالا و پایین مى روند و روز و شب، تفسیر پشت و روى آن اند.

سخن بزرگان

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۱۱ ب.ظ

بزرگان ما براساس روایات و احادیث و سفارش پیامبر(ص) و معصومین علیهم السلام وظایفی را برای مردم درحال غیبت کبری بیان کرده اند که هر یک از آنها خود زمینه ساز ظهور مهدی موعود(عج) خواهد بود. مرحوم محدث قمی به چند مورد از آن ها اشاره کرده است:

۱ مهموم بودن برای آن جناب در ایام غیبت.

۲ دعا کردن برای حفظ وجود مبارک امام عصر(عج) از شر شیاطین انس و جن و طلب تعجیل فرج و نصرت و پیروزی او بر کفار و ملحدین و منافقین.

۳ صدقه دادن در حد توان برای حفظ وجود مبارک ولی عصر(عج).

۴ به جا آوردن حج به نیابت از امام عصر(عج) چنان که در گذشته میان شیعه مرسوم بوده است.

۵ برخاستن از برای تعظیم به هنگام ذکر نام مبارک آن حضرت به ویژه نام مبارک قائم(عج).

۶ تضرع و درخواست از خداوند برای حفظ دین و ایمان از دستبرد شیاطین و رهایی از شبهات.

۷ استمداد و استعانت و استغاثه به آن جناب در هنگام سختی ها و گرفتاری ها و بیماری ها و شبهات و فتنه ها

دلتنگتم اقا جـــان...

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۰۶ ب.ظ

***دلتنگی غروب همه جمعه های من***
کی می رسد به صحن حضورت صدای من؟!

دیگر دلم برای شما پر نمی زند
برگرد و بال تازه بیاور برای من

عمری اگر که می گذرد دل خوشم به این
نزدیک تر شده است به تو لحظه های من

غیر از ضرر برای تو چیزی نداشتم
حتی نیامدست به کارت دعای من

اشکت اگر به نامۀ اعمال من نبود
بخشش نبود شامل یا ربنای من

یک روز، محض خاطر این چند قطره اشک
وا می شود به خیمۀ سبز تو پای من

یک شب میان سینه زدن ها و گریه ها
***مُهری بزن به نامۀ کرب و بلای من***

منتظرت می مـــانم...

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۰۲ ب.ظ

باز حنجره ها تنگ است و ناله ها خشکیده در چشمهای سرد

باز نم نم اشکهای دلم در درون خونابه می شوند در جوششی خموش و بی صدا

باز همه ی وجودم زمزمه می شود و زبان باز می کند چه بی صدا

باز اندام ظریفم می کشد بدوش بار سنگین روزهای مردگی را در زمین چه استوار

باز سرخ می شود ز سیلیش این چهره ی درد کشیده و خسته از خزان ِ انتظار

باز سوسو ی چشمان بیمارم بدنبال ستاره ات می گردد تا جلوه ی جمالت

سرمه ای شود برای دردهایش

باز می تپد دلم در مردگیهایی که فریاد زندگی سر می دهند در لابلای ورقهای زمان

تا فقط مگر تو زنده کنی و جان بخشی

باز فریادها بر بام خانه ها سکوت شده اند تا فرو ریزند و یا فریاد شوند

بر بلندای دلهای منتظر

باز ستاره خسته است از زمان و ره پیمودنهای شبانه ای که سرد است بی تو چون

مردن و باز هم صدایت نمی اید ، خودت نمی ایی ، ستاره ات چشمک نمی زند

و اشکهای ستاره بر گونه هایش می خشکد و در خود گم می شود تا ان هنگام که

تو را بیابد

ای بهترین انتظار ، منتظرت می مانم ...

منتـــظر ماند..

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۵۹ ب.ظ

                                            آدم آفریده شد....

                                       آدم گناه کرد....

                          آدم رانده شد....

                                      آدم دعا کرد....

                          دعا کرد....

                                       و منتظر ماند......

منتظر ماند....

و هنوز هم آدم دعا می کند و منتظر می ماند.

اما این بار این انتظار خیلی طولانی شده..

غنچه ها باز شدند و پژمرده شدند..

روزها و فصل ها از پی هم گذشتند..

جمعه ها یکی پس از دیگری آمدند و رفتند اما خبری از یار نشد..

توی این لحظه های بی قراری اشک چشمانم نگران است..

چشمانم هنوز منتظر است..منتظر روزهای با تو بودن..


اللهم عجل لولیک الفرج
و العافیه و النصر

آقــــا جان....پس کی میایی؟؟

پنجشنبه, ۱۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۴۹ ب.ظ

آقا جان پس کی میایی ...؟!!

آقا جان پس کی میایی ...؟!!

عزیز زهرا چرا نمی آیی ...

آقا جان شرمنده ایم شرمنده از این که منتظر واقعی نیستیم !

هنوز نمی دانم من برای ظهور تو بیشتر دعا کرده ام یا شما برای

بخشایش گناهان من ؟

هنوز نمی دانم شما برای ظهور بیشتر دعا میکنید یا من ؟

آقای خوبی ها پس کی میایی دلمان گرفت در این دنیای دورنگی و

ریا ؟

مولایم دنیا در انتظار عدالت و عدالت در انتظار توست بیا تا آرام

بگیریم در کنارت...

در دل سیاه خود....

چهارشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۲ ق.ظ

در تلاطم زمان

بر دل سیاه خویش ،

با مرکّب سفید می نویسمت ...

 

السلام علیک یا اباصالح المهدی ( عج


تنها به اسم عاشقی...

چهارشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹ ق.ظ

گر دلتنگی هایمان مخصوص شب های جمعه نیست .
.

روز به روز و لحظه به لحظه دلتنگ آمدنت هستیم .
.

آقاجان !
.

تنها امید ادامه ی زندگی مان ، تپش های قلب شماست .
.

گویی ، بی قراری های دل های ما از شوق دیدار شماست .
.

آقا بگو که آمدنت نزدیک است .


همه میگن...

چهارشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷ ق.ظ

همه میگن شاید این جمعه بیاید شاید ...
.

بیاید و انتقام سیلی مادر بگیرد
.

بیاید و گوید به عالم که فقط حیدر امیرالمؤمنین است
.

بیاید عدالت به پا کند .
.

اما او آمده ! ما نیامده ایم !
.

با بی نمازی ، بی عفتی ، بی حجابی ، بی عدالتی ، نگاه به نامحرم
.

ما باید بیاییم !
.

آری او آمده اما گناهانمان اجازه ی دیدار نمی دهند !
.

من می گویم شاید این جمعه بیایم !
.

شاید دل را پاک کنم ، به امید دیدارش و شاید ...

" عجِّل طبیب ناز "


تفحص شهدا....

چهارشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۵ ق.ظ

تــفحص شـهـــدا .... نــه!

خـــودت رو تفحـــص کن!

شـهـــــدا پیـــــدا شـده انـد ..
..

روزی کــــــه مهدی فاطمه بیاید

چهارشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲ ق.ظ

دلتو به کی خوش کردی...

دوشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۳۶ ب.ظ



دلم “آرامش” وارونه می خواهد؛ 

یعنی : “ش م ا ر ا”

 *.*.*امام زمان (عج)*.*.*

----------

غیر از ضرر چیزی برای شما نداشتم...

حتی نیامده ست به کارت دعای من...

زیــــر باران...

دوشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۳۱ ب.ظ

زیر باران دعای فرج بخوانیم. . .!!

اللهم عجل لولیک الفرج. . .

مصاحبه قـــــــرآن درباره ی امام زمان عج***

دوشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۰۷ ب.ظ


سؤال اول: دلیل و آیه ای بر وجود امام زمان علیه السلام را بیان فرمایید.

پاسخ قرآن کریم:

1- در سوره قدر خداوند می فرماید: «تنزل الملائکه والروح فیها بإذن ربهم من کل أمر.» تنزل فعل مضارع است و دلالت بر استمرار می‌نماید. یعنی در هر سال، شب قدر ملائک و روح به زمین نزول می‌فرمایند. در دوران رسول الله صلی الله علیه وآله به شخص پیامبر نازل می‌شدند. و در هر عصری باید کسی هم شأن پیامبر باشد تا بر او نازل شوند. و الان تنها شخصی که هم شأن پیامبر صلی الله علیه وآله است امام زمان (علیه‌السلام) است.


2- خداوند در قرآن درباره مزد و اجر رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: «قل لا أسئلکم أجرا إلا الموده فی القربی». به دلیل عقلی، دادن اجر رسالت پیامبر در همه زمانها بر همه واجب است. پس چون مزد رسالت پیامبر «موده فی القربی» است پس باید «فی القربی»رسول الله صلی الله علیه وآله در هر عصری باشند تا مردم با مودت به ایشان اجر رسالت را بدهند. و «فی القربی» الان امام زمان علیه السلام می باشند.

سؤال دوم: چگونه زنده ماندن امام زمان علیه السلام تاکنون امکان دارد؟

پاسخ قرآن کریم:

1- خداوند در مورد حضرت یونس علیه السلام می فرماید: «فلولا أنه کان من المسبحین للبث فی بطنه الی یوم یبعثون.» اگر یونس از تسبیح کنندگان نبود در شکم ماهی تا قیامت می ماند. وقتی خداوند می تواند یونس را تا قیامت در شکم ماهی زنده نگه دارد، زنده نگهداشتن امام زمان(علیه‌السلام) نیز برای او امری ممکن است.


2- اصحاب کهف سیصد و نه سال در غار زنده ماندند «و لبثوا فی کهفهم ثلاث مأته سنین و أزدادوا تسعا.»

سؤال سوم: وظیفه ما در قبال امام زمان علیه السلام چیست؟

پاسخ قرآن کریم:

خداوند می فرماید: «قل لا أسئلکم أجرا إلا الموده فی القربی.» برای مزد رسالت به «فی القربی» (که امام زمان علیه السلام است) مودت کنید. مودت نیاز به معرفت دارد و مودت یعنی محبت همراه با اطاعت. پس الان در قبال امام زمان علیه السلام باید هم معرفت کسب کرده و آن حضرت را بشناسیم و هم از آن حضرت اطاعت کنیم.
در دوران رسول الله صلی الله علیه وآله به شخص پیامبر نازل می‌شدند. و در هر عصـری باید کسی هم شأن پیامبر باشد تا بر او نازل شوند. و الان تنها شخصی که هم شأن پیامبر صلی الله علیه وآله است امام زمان (علیه‌السلام) است

سؤال چهارم: آیا امام زمان علیه السلام از ما خبر دارد؟

پاسخ قرآن کریم:

بله، به تمام اعمال شما نظارت داشته و اعمال شما را می بیند. خداوند می فرماید: «و قل إعملوا فسیری الله أعمالکم و رسوله و المؤمنون و ستردون إلی عالم الغیب و الشهاده فینبئکم بما کنتم تعملون.»

سؤال پنجم: چگونه می توان یار امام زمان شد؟

پاسخ قرآن کریم:

با تقوا، چون بهترین و بالاترین معیار که به انسان ارزش می دهد و انسان لیاقت یاوری امام زمان علیه‌السلام را پیدا می کند تقواست: «إن أکرمکم عندالله أتقیکم.» تقوا سبب بزرگی انسان شده و امکان می‌دهد که انسان تکیه بر جای بزرگان زند.

سؤال ششم: چند نمونه از نیازهای یاران امام زمان علیه السلام را بیان کرده و چگونه باید کسب کرد؟

پاسخ قرآن کریم:

الف- دانش و بینش: یار امام زمان علیه السلام باید دانش و بینش الهی داشته باشد تا در تصمیم گیریها و عمل دچار خطا نشود. حق را از باطل تشخیص دهد. و این را با تقوا بدست خواهد آورد، زیرا با تقوا موانع فهم و درک و علم و دانش را کنار زده و با دانش درونی و باطنی نگاه می کند. خداوند می فرماید: «إتقوا الله و یعلمکم الله.»

ب) بصیرت و بینش: بصیرتی که با چشم باطن ببیند و با گوش باطن بشنود. با ملائک الهی در ارتباط باشد. اهل حق و باطل را بشناسد تا دچار انحطاط فکری و اخلاقی و روحی نشود. و این بصیرت نیز با تقوا بدست می آید. خداوند می فرماید:«إن تتقوا الله یجعل لکم فرقانا ». فرقان یعنی نیرو و توانی که با آن حق را از باطل جدا کنید. به برکت این تقوا انسان، شیطان شناس نیز می شود. دشمن را هم می شناسد.
ج) بیداری: هوشیاری و بیداری؛ تا هروقت شیاطین برای گول زدن آمدند، بیدار شود، دام ابلیس را بشناسد و از شیطان فرار کند. چون انسان خواب و چشم بسته سریع در چاه می افتد. و این هم با تقوا ممکن است. «إن الذین التقوا إذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فإذاهم مبصرون.»

سؤال هفتم: چگونه بعد از ظهور و در حکومت مهدوی برکات زیاد می شود، محصولات رونق می یابد، مشکلات مردم حل می شود و...؟

پاسخ قرآن کریم:

چون حکومت امام زمان علیه السلام حکومت تقوا است، آثار تقوی هم ظاهر می شود. و من جمله آثار تقوا نزول برکات از آسمان و باز شدن درهای برکت از زمین و آسمان است که حل مشکلات مردم و روزی فراوان نیز بدنبال آن است «ولو أن أهل القری آمنوا و التقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الأرض » «و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب » «و من یتق الله یجعل له من أمره یسرا.»

سؤال هشتم: ویژگیهای یاران امام زمان علیه السلام چیست؟

پاسخ قرآن کریم:

خداوند می فرماید: «إن الأرض یرثها عبادی الصالحون.» یعنی زمین را بندگان صالح من به ارث می برند. پس وارثان زمین که امام زمان علیه السلام و یاران ایشان هستند دو ویژگی دارند: 1- عبادالله اند 2- صالحین اند. حال به ویژگیهای بندگان صالح خدا اشاره می کنیم:

1- متواضع اند: «عباد الرحمن الذین یمشون علی الأرض هونا »
2- دارای بینش صحیح هستند، زیرا غرور در قلب و عقل آنان نفوذ نکرده است
3- اهل پرورش جاهلان جامعه اند، «وإذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما »
4- اهل طاعت و سجده و قیامند، «و الذین یبیتون ربهم سجدا و قیاما »
5- خود را آلوده به گناه که منجر به ورود به جهنم می شود نمی کنند، «والذین یقولون ربنا أصرف عنا عذاب جهنم »
6-اهل اعتدالند، «إذا أنفقوا لم تسرفوا و لم یقتروا »
7- موحدند و غیر خدا را نمی خوانند، «لا یدعون مع الله الها آخر »
8- به جان انسانها احترام می گذارند، «ولایقتلون النفس التی حرم الله إلا بالحق »
9- پاکدامنند، «ولایزنون »
10- دنبال پاکسازی روان خویش اند، «و من تاب و عمل صالحا »
11- جبران کننده عقب ماندگیها و پرکننده خلأ ها هستند، «إلا من تاب و آمن و عمل صالحا »
12- حتی مرتکب مقدمات گناه هم نمی شوند و در مجالس گناه هم شرکت نمی کنند، «و إذا مروا باللغو مروا کراما »
13- کلامشان صحیح است، «و الذین لا یشهدون الزو »
14- اهل لغو نیستند، « و إذا مروا باللغو مروا کراما »
15- پرورش دهنده نسل سالم و مفیدند، «هب لنا من أزواجنا و ذریاتنا قره أعین»
16- امام دیگرانند، «و جعلنا للمتقین إماما »
17- به گزین اند. کلام را گوش می دهند و از بهترین آن پیروی می نمایند، «فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون أحسنه »
18- ایمان دارند، «قل یا عباد الذین آمنوا إتقوا ربکم »
19- بنده خدای متعال هستند و امور خود را واگذار به خدای متعال می نمایند، بنده شهرت و پول و زر و زور و دنیا نیستند، «ثم یقول للناس کونوا عبادا لی من دون الله»
20- شیطان را به زانو در آورده اند، «ولأغوینهم أجمعین إلا عبادک منهم المخلصین»
21- ویژگیهای صالحین را دارند یعنی صددرصد اعمالشان صالح است، «والذین آمنوا و عملوا الصالحات لندخلنهم فی الصالحین »
22- امر ازدواج برای جوانان را تسهیل می کنند، «و أنکحوا الأیامی منکم و الصالحین من عبادکم و إمائکم »
23- در کار خیر از همدیگر سبقت می گیرند، «و یسارعون فی الخیرات و أولئک من الصالحین »

سؤال نهم: ویژگیهای امام زمان علیه السلام در قرآن چیست؟

پاسخ قرآن کریم:

1- معصوم است، «إنما یریدالله لیذهب عنکم الرجس أهل البیت و یطهرکم تطهیرا»


2- اولی الامر است، «أطیعوا الله و أطیعوا الرسول و أولی الأمر منکم»

3- اطاعت از او، راه خداست، «قل ما أسئلکم علیه من أجر إلا من شاء أن یتخذ الی ربه سبیلا» «قل ما أسئلکم أجرا إلا الموده فی القربی.» از جمع دو آیه معلوم می شود «سبیل رب» همان «موده فی القربی» است.

آن سوی فاصله ها..

جمعه, ۵ تیر ۱۳۹۴، ۰۳:۰۷ ب.ظ

آقایم!

دلم هر لحظه برای ورود تو لحظه شماری می کند و حنجره ام تو را فریاد میزند،تو که تجلی عشقی.

قنوتم را طولانی می کنم تا تو نیمه شبی برای آن دعا کنی.کوچه های غریب بی کسی را آب و جارو می کنم تا تو صبحی زود از آن عبور کنی.

هر روز چراغ دلم را با«جامعه کبیره»روشن می کنم و

سفره افطارم را با«آل یاسین»و«عهد»تزیین می کنم،برای

ظهور تو هر روز پای درد«کمیل»مینشینم.نمی دانم

آخرین ایستگاه«توسل»چه هیجانی دارد که مرا با خود تا آن سوی فاصله ها می برد و صبح آدینه چه صفایی دارد،که صبح آسمانش پر از«ندبه»است.

مولایم!

بی تو دفتر دلمان پر است از مشق های انتظار و من با دلم می خواهم آن روز که می آیی زیباترین مدال آیثار را تقدیم تو کنم.

بر شوره زار معصیتم گریه می کنید***جانم فدای دیده بارانی شما

پرونده ام برای شما درد سر شده***وضع بدم دلیل پریشانی شما

ای وای من قلب شما را شکسته ام***آقا چه شد تبسم رحمانی شما؟

ای یوسف مدینه مرا هم حلال کن***عفو و گذشت سنت رحمانی شما

آیا حقیقت است که اصلا شبیه نیست***رفتار ما به رسم مسلمانی شما؟

عشاق شهر یکسره تعریف می کنند***از لحن و صوت مکی قرآنی شما

نشدیده یاد روضه گودال کرده ام***دل می برد تلاوت روحانی شما

این اشک و روضه حال مرا خوب کرده است***ردخور نداشت نسخه درمانی شما

یا فارس الحجاز برایم دعا کنید***در مانده این عاشق ایرانی شما

**********************

طالب خون خدا/متی ترانا ونراک

یابن المصباح الهدا/متی ترانا و نراک

صبح جمعه ناله ام /این معز اولیاءست

می زنم تورا صدا/متی ترانا و نراک

کی شود با تو سر قبر حسین خون گریم در عزایش/متی ترانا و نراک

کی شود با تو روانه شوم سوی کربلا/متی ترانا و نراک

السلام یــــا صاحب الزمــــان

جمعه, ۵ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۵۰ ب.ظ

بســــــــــــــــم الــــله الرحمن الرحیم


سلام ای امیر عالم امکان....

سلام آقا جونم.الهی دورت بگردم

خوبی آقا جون؟؟؟

چطوری با زحمت های ما؟؟؟

چطوری با گناهای ما؟؟؟

آقا جونم دلم گرفته اومدم دردودل کنم باهات اجازه هس اقا؟؟

یا زهرا

آقا جونم دلم گرفته!!خسته شدم آقاجان

خسته از همه چیز از همه کس

از مردم این زمونه،از مردمی که همش طعنه میزنن؟؟!!

آقا جان طعنه هایشان از شمشیر کاری تره!!!

دلم گرفته از مردم این شهر،مردمی که در دنیایی غرق شدن که تو در اون حضور نداری

همش به فکر مادیات خودشونن

دلم گرفته مولا....

همش طعنه میزنن که اون آقایی که ازش دم میزنین کجاس چرا نمی یاد؟؟

طعنه میزنن که ما همچیو خراب کردیم!!میگن ما عقب افتاده ایم با این افکار مون

تا میفهمن یکم مذهبی هستیم دستمون میندازن،مسخره مون میکنن

آقا جونم دلم گرفته ....پس کی میای مولا

کی؟؟!!!

آقاجونم از خودم بگم!!!

آقا جانم شرمندتم،شرمندتم

بخاطر من روسیاه چقدر  گریه کردی؟؟؟

چقدر بخاطر من شرمنده شدی

خجالت زده ام اقا ؟؟!!!....

آقا جونم من گناه منیکنم اون وقت شما العفو میگی!!؟؟؟

نمیدونم شبایی که پرونده ها ی آدمارو میارن پیشت وقتی چشمت به پرونده من میخوره چه حالی داری؟

نمیدونم روی پروندم چقدر اشکای تو میریزه

آقا جونم اسم خودم رو هم گذاشتم شیعه؟؟!!!

دورت بگردم که همچین شیعه ای داری؟؟آقا خجالت زده ام که به خودم میگم منتظر شمامم!!

یادته چه شبایی بهت قول دادم خوب بشم ؟؟

چقدر گریه کردم که خوب میشم و میشم همونی که تو دوس داری؟؟!!

قول دادم اما بازم مثل همیشه زدم زیر قولمو بازم شرمندت کردم.

بمیرم برات آقای غریبم

بمیرم آقا جانم که هنوز 313 تا یار نداری که بیای

بمیرم که هنوز ما ادما واقعا خواستار اومدنت نشدیم

بمیرم که شما حتی از حسین زهرا غریب تری

آقا جان حسین زهرا عباس داشت...

زینب داشت...

سرباز شش ماهه داشت...

علی اکبر داشت...

اما الان...

عباست کیه مولا؟؟

زینبت کیه ؟؟

سرباز شش ماهت،علی اکبرت؟؟؟

بمیرم آقا که بخاطر گناهای ما خدا نمیزاره بیای؟؟!!!

کاشکی آقا ما نبودیم لااقل باعث نمیشدیم که قلبت درد بگیره

باعث نمیشدیم که تو گریه کنی

دردت بجونم آقا

ما خیلی بدیم....

آقا جانم از یه چیز خیلی میترسم....

آقا جانم حسین بن علی رو همه با پیغمر دیده بودن میدونستن نوه پیغمبر خداس

میدونستن پسر حیدر کرار علی بن ابی طالبه

میدونستن پسر زهرای مرضیه اس

با این همه آشنایی بلاخره نامه کوفیان کار خودشو کرد.

آقا جان کوفیان نامه دعوت نوشتن همه پای نامه هارو مهر کردن همه خواستار اومدن حسین به کوفه شدن همه گفتن که از سید الشهدا حمایت میکنن.

اما....

اما چه زود کوفیان عوض شدن

چه زود حرفها برعکس شد

چه زود نامه ها تاخورد

چه زود مردم کوفه شمشیر تیز کردن

آقا جانم نامه های کوفیان باعث شد...

عباس دستاش و قطع کنن و فرقشو بشکنن

باعث شد علی اکبر اربا اربا بشه و لیلا داغ جوون ببینه

باعث شد گلوی علی اصغر روی دست باباش دریده بشه و رباب حسرت بزرگ کردن علی اصغرش به دلش بمونه

باعث شد گلای زینب و داداش حسن ارباب شهید بشن

باعث شد گوشای سه ساله مولا پاره بشه و روی خوارای صحرا راه بره و آخرش تو خرابه جون بده

باعث شد سر خودش به روی نیزه بره

باعث شد عمه جانتان زینب به با اهل حرم به اسارت بره و کمرش خم بشه

باعث شدن که وقتی عمه جان زینب برگشت عبدالله شوهرش زینبو نشناسه....

آقا جان از این میترسم که....

مولا؟؟!مردم شمارو ندیدن مولا میترسم ما که همش میگیم یابن الحسن بیا روزی که بیای مثل مردم کوفه مقابلت بایستیم

میترسم آقا وقتی میای ما شمارو انکار کنیم و بگیم شما مهدی زهرا نیستی

میترسم زبونم لال جزو دشمنات بشیم مولا...

از این میترسم که بازهم شمارو مثل بقیه اهل بیت(ع)تنها بزاریم مثل همین الان که ازت غافل شدیم و براتون هیچ کاری نمیکنیم

مثل الان که داریم با کارامون باعث میشیم که قلبت بشکنه و گریه کنی

اما...

اما نه آقاجون نه

ایشالله ما مثل مردم کوفه نیستیم

درسته الان بعضی وقتا ازت غافل میشیم اما اگه تو یه نگاه بهمون بندازی ماهم خوب میشیم

آقا جانم اینقدها هم که بد نیستیم

ما مادرت زهرا رو دوس داریم

ما جدت حسین و رو س دارم

میبینی آقا تا محرم میاد همه یک دل میشیم و پای روضه سید الشهدا زانو میزنیم

آقا جان ما مثل کوفیا نمیشیم

ببین محرم که میشه هرکی برا جدت یه کاری میکنه

یکی پرچم میزنه

یکی سفره پهن میکنه

یکی میشه چای ریز جدت

یکی میشه کفش جفت کنه حسین

آقا جان ما رو مادرت زهرا خریده،ما دوستت داریم مولا این جوری بهمون نیگا نکن

آقا تو بیا ما خوب میشیم

اصلا خودت بیا و مارو خوب کن

آقا جانم ....پس کی میای مولا

و بازهم انتظار....

 

 

بیا که پیش قدمهات پا شوم

در محضرت نشینم و مست از لقاء شوم

یادم اگر کنی به دعای سحرگَهَت

من نیز می شود که ز عصیان جدا شوم

من نذر کرده ام که به صبح ظهور تو

آیی و پیش مقدم پاکت فدا شوم

حیف است با دلی که به تو خو گرفته است

بر غیر مهر فاطمی ات مبتلا شوم

گفتی ز حال و روز تو غفلت نمی کنم

من دائما ز یاد تو غافل چرا شوم

می آمدی و می طلبیدم تو را چو آب

اما نشد که طالب آب بقا شوم

آزرده خاطر از گنه عاشقان شوی

شرمنده ام که باعث اخم شما شوم

ماه محرم است بگو روضه ات کجاست؟

تا میهمان هیئت آل عبا شوم

گریه کنان به سینه زنم در غم حسین

بلکه کمی شبیه تو صاحب عزا شوم

یک شب مرا به شوق زیارت صدا نما

تا آنکه زائر سحر کربلا شوم

یازهرا

التماس دع

القاب صاحب الزمــان...

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۱:۰۶ ب.ظ

الـــــــــقاب امام زمان عج***


صاحب الزمان: اختیار دارِ زمانه، فرمانده کل هستى به اذن حق.

بقیّة اللّه: باقیمانده خدا در زمین.

خلیفة اللّه: جانشین خدا در میان خلایق.

وجه اللّه: مظهر جمال وجلال خدا، سمت و سوى الهى که اولیاى حق رو به او دارند.

باب اللّه: دروازه همه معارف الهى، درى که خدا جویان براى ورود به ساحت قدس الهى، قصدش مىکنند.

داعى اللّه: دعوت کننده الهى، فرا خواننده مردم به سوى خدا، منادى راستین هدایت الى اللّه.

سبیل اللّه: راه خدا، که هرکس سلوکش را جز در راستاى آن قرار دهد سر انجامى جز هلاکت نخواهد داشت.

ولى اللّه: سر سپرده به ولایت خدا و حامل ولایت الهى، دوست خدا.

حجة اللّه: حجّت خدا، برهان پروردگار، آن کس که براى هدایتِ در دنیا، و حسابِ در آخرت به او احتجاج مىکنند.

نور اللّه: نور خاموشى ناپذیر خدا، ظاهر کننده همه معارف و حقایق توحیدى، مایه هدایت رهجویان.

عین اللّه: دیده بیدار خدا در میان خلق، دیدبان هستى، چشم خدا در مراقبت کردار بندگان.

سلالة النّبوّة: فرزند نبوّت، باقیمانده نسل پیامبران.

خاتم الاوصیاء: پایان بخش سلسله امامت، آخرین جانشین پیامبر (صلى الله علیه وآله وسلم).

علم الهدى: پرچم هدایت، رایت همیشه افراشته در راه اللّه، نشان مسیر حقیقت.

سفینة النّجاة: کشتى نجات، وسیله رهایى از غرقاب ضلالت، سفینه رستگارى.

عین الحیوة: چشمه زندگى، منبع حیات حقیقى.

القائم المنتظر: قیام کننده مورد انتظار، انقلابى بىنظیرى که همه صالحان چشم انتظار قیام جهانى اویند.

العدل المشتهر: عدالت مشهور، تحقق بخش عدالت موعود.

السیف الشاهر: شمشیر کشیده حق، شمشیر از نیام بر آمده در اقامه عدل و داد.

القمر الزّاهر: ماه درخشان، ماهتاب دلفروز شبهاى سیاه فتنه و جور.

شمس الظلاّم: خورشید آسمان هستى ظلمت گرفتگان، مهر تابنده در ظلمات زمین.

ربیع الأنام: بهار مردمان، سر فصل شکوفایى انسان، فصل اعتدال خلایق.

نضرة الأیّام: طراوت روزگار، شادابى زمان، سرّ سرسبزى دوباره تاریخ.


الدین المأثور: تجسّم دین، تجسید آیین بر جاى مانده از آثار پیامبران، خودِ دین، کیان آیین، روح مذهب.


الکتاب المسطور: قرآن مجسّم، کتاب نوشته شده با قلم تکوین، معجزه پیامبر در هیئت بشرى.


صاحب الأمر: دارنده ولایت امر الهى، صاحب فرمان و اختیاردار شریعت.

ناشر العدل: برپا دارنده عدالت، بر افرازنده پرچم عدل و داد در سراسر گیتى.

مهدى الامم: هدایتگر همه امّتها، راه یافته راهنماى همه طوایف بشریت.

جامع الکَلِم: گردآورنده همه کلمهها بر اساس کلمه توحید، وحدت بخش همه صفها.

ناصر حق اللّه: یاریگر حقِ خدا، یاورِ حقیقت.


مطهّر الأرض: تطهیر کننده زمین که مسجد خداست، از بین برنده پلیدى و ناپاکى از بسیط خاک.



دلیل ارادة اللّه: راهنماى مردم به سوى مقاصد الهى، راه بلد و راهبر انسانها در راستاى اراده خداوند.

الثائر بأمر اللّه: قیام کننده به دستور الهى، بر انگیخته به فرمان پروردگار، شورنده بر غیر خدا به امر خدا.

محیى المؤمنین: احیاگر مؤمنان، حیاتبخش دلهاى اهل ایمان.

مبیر الکافرین: نابود کننده کافران، درهم شکننده کاخ کفر، هلاک کننده کفار.

معزّ المؤمنین: عزّت بخش مؤمنان، ارزش دهنده اهل ایمان.

مذلّ الکافرین: خوار کننده کافران، درهم شکننده جبروتِ کفر پیشگان.

منجى المستضعفین: نجات دهنده مستضعفان، رهایى بخش استضعاف کشیدگان.

سیف اللّه الّذى لاینبو: شمشیر قهر خدا که کندى نپذیرد.

میثاق اللّه الّذى أخذه: پیمان بندگى خدا که از بندگان گرفته شده.

مدار الدهر: مدار روزگار، محور گردونه وجود، مرکز پیدایش زمان.

ناموس العصر: نگهدارنده زمان، کیان هستى دوران.

کلمة اللّه التامه: کلمه تامّه خداوند، حجّت بالغه الهى.

تالى کتاب اللّه: تلاوت کننده کتاب خدا، قارى آیات کریمه قرآن.

وعداللّه الّذى ضمنه: وعده ضمانت شده خدا، پیمان تخلّف ناپذیر الهى.

رحمة اللّه الواسعة: رحمت بىپایان خدا، لطف و رحمت بىکرانه پروردگار رحمت گسترده حق.

حافظ اسرار رب العالمین: نگهبان اسرار پروردگار، حافظ رازهاى ربوبى.

معدن العلوم النبویّه: گنجینه دانشهاى پیامبرى ـ خزانه معارف نبوى.

نظام الدین: نظام بخش دین.

یعسوب المتقین: پیشواى متقین.

معزّ الاولیاء: عزت بخش یاران.

مذلّ الأعداء: خوار کننده دشمنان.

وارث الانبیاء: میراث بر پیامبران.

نور ابصار الورى: نور دیدگان خلایق.

الوتر الموتور: خونخواه شهیدان.

کاشف البلوى: بر طرف کننده بلاها.

المعد لقطع دابر الظلمه: مهیّا شده براى ریشه کن کردن ظالمان.

المنتظر لاقامة الأمت و العوج: مورد انتظار براى از بین بردن کژیها و نادرستىها.

المترجى لازالة الجور و العدوان: مورد آرزو براى بر طرف کردن ستم و تجاوز.

المدّخّر لتجدید الفرائض و السنن: ذخیره شده براى تجدید واجبات و سنن الهى.

المؤمّل لاِحیاء الکتاب وحدوده: مورد امید براى زنده ساختن دوباره قرآن و حدود آن.

جامع الکلمة على التقوى: گرد آورنده مردم بر اساس تقوى.

السبب المتصل بین الأرض و السماء: واسطه بین آسمان و زمین، کانال رحمت حق بر خلق.

صاحب یوم الفتح و ناشررایة الهدى: صاحب روز پیروزى و بر افرازنده پرچم هدایت.

مؤلف شمل الصلاح و الرضا: الفت دهنده دلها بر اساس رضایت و درستکارى.

الطالب بدم المقتول بکربلا: خونخواه شهید کربلا.

المنصور على من اعتدى علیه وافترى: یارى شده علیه دشمنان وافترا زنندگان.

المضطرّ الّذى یجاب اذا دعى: پریشان و درماندهاى که چون دعا کند دعایش مستجاب شود.

فردا جمعه است...

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۸ ب.ظ

سلام
چقدراحتمال میدی امام زمان(عج)فرداظهورکنه؟
چقدرتکرار جمعه هاوانتظارهای به ظاهرپوچ باعث دل سردیمون شده ودرگذرایام گمش کردیم.
البته برعکس:"این خودش یه دل گرمیه..."
ینی میشه یه روزی،یه جمعه ای...
شایدهمین جمعه باشه...
من که دلم گرمه!!!

حدیث

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۵ ب.ظ

قال الصادق(علیه السلام):
من وجد برد حبنا علی قلبه فلیکثر الدعا لأمه

امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
هرکس خنکای محبت ما را در قلب خویش احساس می کند،برای مادرش زیاد دعا کند ، زیرا این شیرینی و گوارایی محبت مارا مرهون پاکدامنی مادرش است.


قـــــــرارمان

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۰ ب.ظ
مگر قرارمان نبود صبحدم
آن دم که ذکرهای حسینی ات می پیچد در گوش تاریکی
آن دم که ناله های عاشقانه ات اشک می نشاند بر دیدگان گل ها
آن دم که شب از طنین پر غم یا زهرایت از شرم و درد رنگ می بازد
آن دم که نسیم، السلام حسین را برایت از بهشت به ارمغان می آرد
آن دم که زمین به انفاس اولاد فاطمه معطر می شود
و اسیر بغضی شیرین و تلخ نفس می کشد
آن دم که دل تو را نه
خود را پیدا می کند
آن دم که تنها دلواپسی دل را آرام می کند
؟؟؟
مگر قرارمان نبود هنگامه سجده سحر
هنگامه بیداری ناز
هنگامه جان آشوبه شب
هنگامی که از جان و دل خواندمت
؟؟؟
چرا نمی آیی
حالا که
ماه رفته از خواب دنیا
حالا که نور بریده از چشمان زندگی
حالا که دنیا تاریک تاریک است
؟؟؟

بیا مرور کنیم دوباره همه عهدهایمان را
صبح هایمان را
ندبه هایمان را
جمعه هایمان را
آل یاسین هایمان را
قرار هایمان را
 
گفتی می آیی...
کی نور خورشید زمان؟
کی صاحب عصر؟
کی تمام می شود این معیشت سخت؟
کی نجات می دهی دنیا را از تبانی روز و سیاهی؟
خورشید و خاموشی؟
از مرگ آرام زندگی؟
از چنگال این همه تناقض؟
از این همه کینه و بغض؟
 
نفس در سینه پنجره حبس است
و اشک نشسته بر دیدگان صبح...

یا مهدی مددی مولا

یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۷ ب.ظ

در کـــــــــلام آیت الــله بهجت.....

قلبها از ایمان و نور معرفت خشکیده است. قلب آباد به ایمان و یاد خدا پیدا کنید، تا برای شما امضا کنیم که امام زمان (عج) آن جا هست! [در محضر بهجت:2/179]

امام زمان (عج) (عینُ النّاظره و اُذُنُه السّامِعَه ولِسانُهُ النّاطق و یَدُهُ الباسطَه: چشم بینا، گوش شنوا، زبان گویا و دست گشاد? خداوند) است


در رؤیت امام (علیه السلام) مقابله و محاذات شرط نیست؛ بلکه هر جا نشسته، بر اَرَضین سُفلی و سماوات سبع و مافیهنَّ و ما بینهنَّ اِشراف دارد


لازم نیست که انسان در پی این باشد که به خدمت حضرت ولی عصر (عج) تشرّف حاصل کند؛ بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز، سپس توسّل به ائمه (علیهم السلام) بهتر از تشرّف باشد


ما در دریای زندگی در معرض غرق شدن هستیم؛ دستگیری ولیّ خدا لازم است تا سالم به مقصد برسیم. باید به ولیّ عصر (عج) استغاثه کنیم که مسیر را روشن سازد و ما را تا مقصد، همراه خود ببرد


مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.


افسوس که همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند، و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجیل فَرَج او دعا کنند! [در محضر بهجت:2/118]

خدا می داند در دفتر امام زمان (عج) جزو چه کسانی هستیم! کسی که اعمال بندگان در هر هفته دو روز (روز دوشنبه و پنجشنبه) به او عرضه می شود. همین قدر می دانیم که آن طوری که باید باشیم، نیستیم! [در محضر بهجت:2/120]


سؤال: این حقیر مشتاق زیارت امام عصر حضرت حجّت بن الحسن العسکری (عج) می باشم، از حضرت عالی تقاضا دارم که مرا دعا کنید که به این سعادت نائل شوم!
جواب: زیاد صلوات، اهدای وجود مقدّسش نمایید، مقرون با دعای تعجیل فرجش؛ و زیاد به مسجد جمکران مشرّف شوید، با ادای نمازهایش. [به سوی محبوب:59]


ای غــــــایب همیشه حــاض

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۲ ب.ظ

تو در پشت کدامین رنگینکمان پنهان شدهای که هیچ تلألؤ خیره کنندهای نمیتواند پیدایت کند؟

 
تو همچون رعد، بر سجاده برق، نماز میخوانی که اثرش همچون صاعقه، آرزوی دیدار عاشقانت را به خاکستر تبدیل می کند.

تو انعکاس کدامین صفت خداوندی، که عاشقانت میان غیبت و ظهورت غوطهورند؟!

تو چگونه در غیبت به سر میبری که همه منتظرانت تو را می شناسند؟!

تو چگونه آشکاری که عاشقانت قامت معشوقشان را نمیبینند؟!

تو چگونه در غیبتی که عاشقانت با التماس در برابرت. آرزوی ظهورت را دارند؟!

تو چگونه در غیبتی که مظلومان، چشم به قیام تو بستهاند و داد از تو میخواهند؟!

تو چگونه در غیبتی که نیازمندان عاشقت، شفاعت از تو می خواهند؟!

تو چگونه در غیبتی که عاشقانت، همچون پروانه، دیوانهوار گرد وجود تو میگردند، تا با آتش زدن وجودشان به تو رسند؟

تو چگونه در غیبتی که وقتی میرفتی نوید آمدنت را دادی و گفتی من و تو در مکه به هم میرسیم.

هر روز و شب به امید آن روز رو به کعبه، خانه آرزوهایم، میایستم و چشم به راهت، به افق نگاه می کنم و لحظهلحظه وجودم

بی قرارتر از دیروز میشود. امروزم تشنهتر از دیروز و فردایم تشنهتر از امروز. به امید دیدارت میایستم و درتلألؤ خیرهکننده

نورها، تو را می جویم
میجویمت، میبویمت، ولی همچنان دل در آرزوی دیدارت میتپد و با هر تپش، یامهدی! یامهدی! میکند و میگوید: انتظار، انتظار

سخت تر از جان کندن است.

بیا که با آمدنت به پایت بوسهها زنم و جای پایت را با عشقی که در دلم نهفته است، قاب بگیرم.

بیا که با آمدنت تنهاییهای عاشقانت را پایان دهی و عاشقانت را در این وادی تنها نگذاری، یامهدی!

شگفتا! که چه راز آشکاری در غیبتت نهفته است.

منتظرانت راه صفا گم کرده اند.




شریعه خون

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸ ب.ظ

نایی ندارد این دل محنت پذیر ما

این کهنه زخم های جراحت پذیر ما

بگذار در شریعه خون بار افکند

این شانه های زخمی طاقت پذیر ما

عمری است در سکوت و سکون چال می شوند

آئینه های روشن خلوت پذیر ما

بازآ ، که بی تو آتش و خونابه می چکد

از آسمان نارس آفت پذیر ما

باشد که با حضور تو زین آه آتشین

آتش بگیرد این شب شهوت پذیر ما

شاید که در قنوت صدامان رها شود

روزی طنین ناله عزلت پذیر ما

               تقدیـــــــــــــم به ولی عصــــرعج * ***

می شود وقت ســــــحر؟؟

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۵ ب.ظ

خدایا بازم یه ماه رمضون دیگه بدون مهدی فاطمه!!!!

پس کی میاد آقامون!؟

خدایاااااااااااااااااااااااااا....

 کاش     وقت    سحر     از    غصه        نجاتم          بدهند



خبر  از   آمدن    یوسف   زهرا(س)       بدهند !



بیائید برای ظهورش دعا کنیم 
...


یــــــــــا امام زمان عج***

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۳ ب.ظ

 امروز جمعه نیست ...

 

 " آقای " من ...

 


قرار نیست که فقط غروبهای " پنجشنبه " تا غروب " جمعه "

 

سراغت را بگیریم ...

 

قرار نیست فقط " جمعه ها " انتظار " ظهورت " را بکشیم ...

 

آری ...

 

" شنبه " هم می شود از " دوریت " ناله سر داد ...

 

" یکشنبه " هم می شود " انتظارت " را کشید ...

 

" دوشنبه " هم می شود دنبال " گمشده " گشت ...

 

 " سه شنبه " هم می شود با " آقا " درد دل کرد ...

 

" چهار شنبههم می شود به خاطر " آقا " گناه نکرد ...

 

یا بن الحسن

 

دوریت " درد " بی " درمان " است

 

 ای " پسر فاطمه "

 

امروز " جمعه " نیست اما ... " دلم " برایت " تنگ " است 

 

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ( عج )

آیا کسی هست که مرا یاری کند.....

پنجشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۱۰ ب.ظ

 حجه ابن الحسن المهدی: ایا کسی هست مرا یاری کند....



اگر ما می گوییم امام به کمک ما نیاز دارد امام زمان عجل الله می فرمایند: اینکه ازشما استمداد می کنیم، برای

خودمان نیست. استمداد ما برای نزدیکی (تشبه) شما به ماست... و تشبه به مظهر خداوند همان تشبه به خود

خداوند می باشد. مثلا خود خدا که می فرماید : مَنْ ذَا الَّذی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضاً حَسَناً - بقره 245 - کیست که به

خدا قرض الحسنه دهد ! پس آیا می توان گفت خدا فقیر و ناتوان است که از ماها قرض می خواهد؟ جواب را

از خود خدا بشنوید : فَیُضاعِفَهُ لَهُ أَضْعافاً کَثیرَةً تا خدا بر آن چند برابر بیفزاید .

ضمنا این حدیث از حضرت علی (علیه السلام) در مورد امام زمان (عجل الله) است : : «صَاحِبُ هَذَا الْأَمْرِ

الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ؛ صاحب این امر، آواره، رانده شده، تک و تنهاست - بحارالانوار ج 51


گزیده 1 - بزرگترین مصیبت برای انسانها- عبارت مصیبت اعظم را که در زیارت عاشورا آمده- حذف امام

معصوم از جامعه و دور ماندن از رهبری دینی و فطری است. تمام مشکلات بشر نیز در عصر حاضر ناشی از همین فقدان است.



گزیده 2 - پیامبر اسلام صلی الله علیه و اله فرمودند:


اَعظَمُ النّاسِ نَصیبا فِی اِسلام اَهلِ الفارس" . ایرانیان بیشترین بهره را از اسلام می برند.


امام زمان نیز می فرمایند: ایران، شیعه خانه ماست. امام باقر علیه السلام فرمودند: اگر من انقلاب ایران را درک کنم خودم را برای ظهور آماده می کنم.


در روایات آمده است که بیست درصد از عمر دنیا با حکومت دشمنان خداوند و هشتاد درصدش با حاکمیت پیامبر و آلش اداره خواهد شد. بسیار هیجان انگیز است که بدانیم ما لحظه به لحظه به تشکیل دولتی عظیم با حاکمیت آل پیامبر نزدیک می شویم و این ما هستیم که موظفیم شرایط مقدماتی ظهور پسر پیامبر را آماده نموده

و آغوش جهان را آماده پذیرشش کنیم. روایت بالا تقریباً تکلیف ما را روشن می کند. آیا تا زمان باشکوه ظهور

فاصله زیادی داریم؟... با این فرمایش امام باقر قطعاً نباید زمانی طولانی تا ظهور مانده باشد. از طرفی ما ایرانی هستیم و ایران هم شیعه خانه اهل بیت. کمی فکر کنیم؛ چند ساعت از فعالیتهای روزانه ما را آماده سازی

دنیا برای پذیرش حکومت امام زمان تشکیل میدهد؟


خداوند در قرآن می فرمایند:


- وَ قَضَینا الی بَنی ِاسراییلَ فی الکِتابِ لَتُفسِدُنَّ فِی الاَرض مَرَّتینِ وَ لَتَعلُنَّ عُلُوّاً کَبیرا ...سوره اسراء، آیه 4

"در این کتاب خبر دادیم که شما بنی اسراییل دوبار حتماً در زمین فساد و خونریزی می کنید و تسلط و سرکشی سخت ظالمانه می یابید."

- فاذا جاء وعد اولهما بعَثنا عَلَیکُم عِبادا لنا اَولی بَاس شَدید فَجاسوا خِلالِ الدّیار، و کان وعد الله مفعولا.. سوره اسراء، آیه5

"پس چون وقت انتقام اول فرا رسد بندگان سخت جنگجو نیرومند خود را برانگیزیم تا آنجا که درون خانه های شما را جستجو کنند و این وعده انتقام حتمی خواهد بود."

امام صادق علیه السلام در پاسخ به اینکه منظور از این بندگان نیرومند چه کسانی است، فرمودند: قبل از ظهور

قائم آل پیامبر، خداوند گروهی از بندگان را بر می گزیند که در رویارویی باتمام دشمنان آل پیامبر پیروز شده و آنها را به هلاکت می رسانند. به خدا سوگند که آنها اهل قم هستند.

ایرانیان دشمنان یهودیان سرکش و خداناشناسی هستند که جز قدرت طلبی به چیزی فکر نمیکنند و طبق فرموده

امام صادق، آنها را به یاری خداوند شکست خواهند داد. و ما لکم الا تنفقوا فی سبیل الله، و لله میراث السماوات

والارض، لا یَستَوی مِنکُم منَ اَنفَقَ مِن قَبلِ الفَتح وَ قاتَلَ، اولئِکَ اَعظَمُ الدَّرَجَه مِن الذَّینَ اَنفِقوا مِن بَعد وَ قاتلوا... سوره حدید، آیه 10

"و برای چه در راه خدا انفاق نمی کنید، حال آنکه وارث تمام اهل آسمانها و زمین خداست. کسانی که قبل از

پیروزی انفاق (مال و آبرو و وقت و...) و جهاد کردند با کسانی که بعد از پیروزی انفاق و جهاد کردند مساوی

نیستد؛ بلکه از حیث درجه بزرگترند..."

امروز زمان آن نیست که بتوان عادی زندگی کرد.ارزش این لحظات که ثانیه به ثانیه به زمان پرطپش ظهور

نزدیک می شویم بسیار بسیار بالاست. به گونه ای که می توان گفت حتی از دوران انقلاب ایران هم مهمتر و

حساس تر است . ارزش هر قدمی که امروز برای آماده نمودن جهان برای پذیرش حضرتبرمی داریم، قطعاً

بسیار بالاتر از هر زحمتی است که بعد از ظهور ممکن است متحمل شویم. کسانی که بعدها خواهند آمد و در

رکاب حضرت خواهند بود، به کسانی که قبل از ظهور خدمت کردند، رشک می برند.

در ابتدای آیه بالا خداوند از بندگانش سوال می فرماید: با اینکه میدانید تمام آسمانها و زمین از آن خداوند است،

چرا باز هم از انفاق در راه او خودداری می کنید؟

تمام آسمانها و زمین، مخلوق خداوند است، و اگر او اراده کند در چشم بر هم زدنی زمین را در برابر حق

مطیع می کند. اما آیا در اینصورت قربی برای ما رخ خواهد داد؟ نردبانی باقی می ماند که مارا تا مقام

خلیفۀاللهی بالا برد؟ نهایت بی توفیقی و درماندگی است اگر از نعمتهایی که خداوند به ما ارزانی داشته در مسیر

آماده نمودن جهان برای حاکمیت پسر پیامبر استفاده نکنیم. اگر قدمی برمی داریم به خودمان کمک کرده ایم و

تمام این خستگی ها تنها ما را به امام زمانمان شبیه تر و نزدیکتر می سازد. فراموش نکنیم؛ تنها با عبودیت

است که می توان به ربوبیت رسید. اگر کسی به مقام انتظاربرسد، صدها برابر از شهدای بدر و حنین و احد

بالاتر است. اما زیباتر از این مقام آن است که همین امروز به امام زمانمان منتسب بوده و در خیمه ایشان

باشیم.

امام زمان نیز مانند امام حسین علیه السلام، دست یاری تمام شیعیان را می طلبد. اما ناهمواری و سختیهای راه،

عده بسیاری را از همراهی با او باز میدارد. همانگونه که غالب شیعیان از یاری حسین علیه السلام سرباز زدند.

هیچ عذری در کوتاهی نسبت به انجام وظایفی که در برابر امام زمانمان داریم،پذیرفته نیست. آیا مشکلات

زندگی ما بیشتر از نسلهای قبلی است که برای یاری امامشان جان فشانیها کردند؟ آیا امکانات و تکنولوژیهای

آنها بیشتر از امروز بود؟...

باید یاد بگیریم مانند اویس زندگی کنیم. او هرگز پیامبر صل الله علیه و آله را ندید، اما آنگونه زیست که پیامبر

می خواست. دیدگان ما مهدی علیه السلام را نمی بیند، اما دلمان هر لحظه او را حس می کند. آیا تصمیم گرفته

ایم آنگونه عمرمان را بگذرانیم که مولایمان راضی باشد؟

اگر امروز به جمع دوستان و همراهان حضرت نپیوندیم، بعد از ظهور نیز در خیل یارانش جایی نخواهیم

داشت.


گزیده 3 - ما موظفیم حق حیات انسانی مان را طلب کنیم. و از آنجایی که امام زمان پدر فطری و حقیقی

ماست، ما باید برای گرفتن حقمان تلاش کرده و او را به جهان بازگردانیم. از همین روست که انتقام خون

حسین علیه السلام به ما سپرده شده است. آیا انتقام حقیقی خون حسین علیه السلام باز گرداندن امام معصوم به

جایگاه اصلی و الهی اش نیست؟


در زیارت عاشورا از خداوند می خواهیم که به ما توفیق این را بدهد که انتقام خون خودمان را بگیریم؛ ...ان

یرزقنی طلب ثاری... منظور از این جمله چیست؟ آیا خون امام، همان خون ماست؟ با کمی دقت در می یابیم که

حقیقت فطری و الهی ما با امام حسین علیه السلام مشترک است و آن نفخه ای است که همه ما از خداوند در

درونمان داریم. حذف امام یعنی اینکه حقیقت انسانی و الهی ما بدون راهبر مانده و هیچ فرصتی برای رشد و قد کشیدن نداشته باشد.


ما هستیم که از هدایتگران آسمانی مان دور ماندیم. آیا هنوز زمان آن نرسیده که حق فطرتمان را از دنیا بگیریم 


امروز هم کوتاهی های ما و مخصوصاً برخی از علما و خواص برای امام زمان دردآورتر از مسائل دیگر

است. آنها که می توانستند تبلیغ کنند، اوج بگیرند و به سعادت برسند، با سکوت خود، گوشه عافیت طلبی اختیار کرده و از یاری حجت خدا سرباز زدند.


تا کنون دشمن سعی کرده حضرت مهدی علیه السلام را انسانی خشن و بی عاطفه جلوه دهد. تا جائیکه حتی

بسیاری از شیعیان از ظهور ایشان می ترسند.

اما واقعیت آن است که ایشان از پدر به ما بینهایت مهربانترند. باید با او انس بگیریم و در دیگران هم این انس

را ایجاد کنیم. امام زمانی که مظهر رحمانیت و رافت خداوند بوده و آئینه تمام نمای اوست، چگونه ممکن است

اهل جنگ و ناامنی باشد. ممکن است ایشان از اعمالمان دلگیر شوند، اما هرگز از ما چشم برنداشته و از دعا

کردن برایمان دست بر نمی دارند. باید این عاطفه حقیقی را درک کنیم. کمترین مرتبه درک این محبت آن است

که او را عضوی از خانواده مان دانسته و همچون بقیه اعضاء نسبت به او احساس مسئولیت داشته باشیم.

قسمتی از عمر، مال، آبرو و استعدادمان را برای ایشان و در راهشان صرف کنیم. به تمام برنامه های زندگی

مان از قبیل تحصیلات، فعالیت های خانوادگی، فعالیتهای اجتماعی و ... در جهت خدمت به حضرت، وحدت ببخشیم. آیا لحظه تصمیم گیری نرسیده است؟


انتظار امام زمان عجل الله از شیعیان


حضرت در نامه ای که هزار سال پیش نوشته اند، علت تاخیر خود را چنین بیان داشتند: اگر شیعیان در وفا کردن به عهد ما همدل و متحد بودند، مبارکی ملاقات ما با آنها به تاخیر نمی افتاد.

امام زمان برای ظهور بسیار مشتاقند و عجله دارند، اما آیا ما در وجودمان عجله ای برای این ملاقات سراغ

داریم؟با این شکایتی که حضرت اباصالح از ما شیعیان ابراز داشتند، می توان دریافت که اگر همه ما به عهد

خود (عهد امامت) وفادار بودیم، به یقین در ظهور ایشان اینقدر تاخیر نمی افتاد. در زیارت حضرت که به زیارت آل یاسین مشهور است، خدمتشان عرض می کنیم؛

السَلامُ عَلَیکَ یا میثاقَ الله الَذّی اَخَذَه وَ وکَّدَهُ...

سلام بر تو ای میثاق خدا، که برای تو، از ما عهد گرفته و تاکید شده است.


باید آستین ها را بالا بزنیم. بعد از قدم اول، وقت آن می رسد که دیگران را با امام آشتی دهیم ، باید مراقب

آخرت و ابدیت همدیگر باشیم. یکدیگر را تکذیب نکنیم، دائم ایراد نگیریم، حمایت کنیم، برای هم نگران باشیم و...



..انَّ الله لا یُغیِّر ما بِقَوم حَتّی یغیروا ما بِاَنفُسِهِم...سوره رعد، آیه11

خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد، مگر اینکه خودشان وضع خود را اصلاح کنند...

پیامبر صلی الله علیه و اله فرمودند: هر طور باشید، همانگونه بر شما حکومت می شود.

آیه و روایت فوق کمی ما را به خودمان می آورد. آیا هنوز باید به چنین روزگاری راضی بود؟ آیا بعد از هزار

و صد و هشتاد سال که بدون امام معصوم سپری شد، هنوز زمان تغییر نرسیده است. یقین داشته باشیم که طبق

آیه بالا تا خودمان نخواهیم هیچ معجزه ای رخ نخواهد داد. باید نگاه دنیا را عوض کنیم. اگر همه جهان حقیقت وجود حضرت را بشناسند، قطعاً تشنه دیدارش خواهند شد.


از امام رضا علیه السلام، معنای دعای فرج را پرسیدند. ایشان فرمودند : دعای فرج، اطاعت از حضرت است

. دعا باید با عمل همراه باشد. کسی که دعا می کند ولی از عمل بویی نبرده مانند شخصی است که بدون کمان، تیر اندازی می کند.


چرا روح انتظار نداریم؟


زمانی می توان روح انتظار را در وجودمان بپرورانیم که مانند یکی از عزیزانمان دلتنگ امام زمان باشیم، غم

نبودنش برایمان سنگین بوده و دغدغه ی آمدنش دلمان را به هیجان آورد، هر روز بارها و بارها با خودمان فکر کنیم که آیا راه جدیدی برای یاریش وجود دارد؟




اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیر اعوانه وانصاره وشیعته والمستشهدین بین یدیه بحق زینب الکبری سلام الله علیها

خیلی دوست داریم که با آن حضرت ملاقات کنیم و سیمای ملکوتیشان را ببینیم ، چگونه می تواینم به زیارتش نائل شویم؟

لازم نیست که انسان در پی این باشد که به خدمت حضرت ولی عصر «عج» تشرف حاصل کند !

بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز پس از توسل به ائمه بهتر از تشرف باشد !

زیرا هر کجا باشیم حضرت می بیند و می شنود ، عبادت در زمان غیبت ، افضل از عبادت در زمان حضور است !!!

و زیارت هر کدام از ائمه اطهار مانند زیارت خود حضرت حجت «عج» است .

آیت الله بهجت.

دینداری در آخر الزمــــان

سه شنبه, ۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۳:۱۳ ب.ظ

از پشت بـــامها...!

سه شنبه, ۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۳:۰۵ ب.ظ

از پشت بامها برای فرج امام حسین علیه السلام دعا کردند ولی یاریش نکردند.

مسلم سفیر حسین بود و امام زمان سفیر خداست 

و ما...

خدا کند که ما مانند مردم کوفه نباشیم 

انشاء الله و حتما  ما مثل مردم کوفه نیستم

پس

اللهم عجل لولیک الفرج 

یا حسین


 1-اطاعت از امر مولایش کرده است، که فرموده‌اند: و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که فرج شما در آن است.

2 - این دعا سبب زیاد شدن نعمت ها می شود.

3 - اظهار محبت قلبی است.

4 - نشانه انتظار است.

5- زنده کردن امر ائمه اطهار علیهم السلام است.

6 - مایه ناراحتی شیطان لعین است.

7 - اداء قسمتی از حقوق آن حضرت است (که اداء حق هر صاحب حقی واجب ترین امور است.)

9 - تعظیم خداوند و دین خداوند است.

10 - حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حق دعا کننده دعا می کند.

11 - شفاعت آن حضرت در قیامت شامل حال او می شود.

12 - شفاعت پیامبر ان شاء الله شامل حال او می شود.

13 - این دعا امتثال امر الهی و طلب فضل و عنایت اوست.

14 - مایه استجابت دعا می شود.

15 - اداء اجر رسالت است.

16 - مایه دفع بلاست.

17 - سبب وسعت روزی است ان شاء الله.

18 - باعث آمرزش گناهان می شود.

19 - دعا کننده مشرف به دیدار آن حضرت در بیداری یا خواب می شود.

20 - در زمان ظهور آن حضرت به دنیا رجعت می کند.

21 - از برادران پیامبر صلی الله علیه و آله خواهد بود.

22 - فرج مولای ما حضرت صاحب الزمان علیه السلام زودتر واقع خواهد شد.

23 - سبب پیروزی از پیغمبر و امامان - صلوات الله علیهم اجمعین - می شود.

24 - وفای به عهد و پیمان الهی است.

25 - آثار نیکی به والدین برای دعا کننده فرج حاصل می گردد.

26- فضیلت رعایت و اداء امانت برایش حاصل می شود.

27 - سبب زیاد شدن اشراف نور امام علیه السلام در دل او می گردد.

28 - دعا برای فرج موجب طولانی شدن عمرش خواهد شد ان شاء الله.

29 - موفق به تعاون در کارهای نیک و تقوا می شود.

30 - به نصرت و یاری خداوند و پیروزی بر دشمنان به کمک خداوند توفیق می یابد.

31 - هدایت می شود به نور قرآن مجید.

32 - نزد اصحاب اعراف معروف می گردد.

33 - به ثواب طلب علم نائل می شود ان شاء الله.

34 - از عقوبت های اخروی ان شاء الله در امان می ماند.

35 - در هنگام مرگ به او مژده می رسد و با او به نرمی رفتار می شود.

36 - این دعای برای فرج، اجابت دعوت خدا و رسول صلی الله علیه و آله است.

37 - با امیرالمومنین علیه السلام محشور و در درجه آن حضرت خواهد بود.

38 - محبوب ترین افراد نزد خداوند می گردد.

39 - عزیزترین و گرامی ترین افراد نزد پیامبر صلی الله علیه و آله می شود.

40 - ان شاء الله از اهل بهشت خواهد بود.

41 - دعای پیامبر صلی الله علیه و آله شامل حالش می گردد.

42 -کردارهای بد او به کردارهای خوب تبدیل می شود.

43 - خداوند در عبادت او را تایید فرماید.

44 - ان شاء الله با این دعا عقوبت از اهل زمین دور می شود.

45 - ثواب کمک به مظلوم را دارد.

46 - ثواب احترام به بزرگتر و تواضع نسبت به او را دارد.

47 - پاداش خونخواهی حضرت سیدالشهدا علیه السلام را دارد.

48 - شایستگی دریافت احادیث ائمه اطهار علیهم السلام را می یابد.

49 - نور او برای دیگران نیز [در روز قیامت] درخشان می گردد.

50 - هفتاد هزار نفر از گنهکاران را شفاعت می کند.

51 - دعای امیرالمومنین علیه السلام روز قیامت شاملش می شود.

52 - بی حساب داخل بهشت می شود.

53 - از تشنگی قیامت در امان می ماند.

54 - در بهشت جاودان خواهد بود.

55 - مایه خراش روی ابلیس و مجروح شدن دل اوست.

56 - روز قیامت هدیه های ویژه ای دریافت می دارد.

57 - خداوند عز و جل از خدمتکاران بهشت نصیبش می فرماید.

58 - در سایه گسترده خداوند قرار می گیرد و رحمت بر او نازل می شود مادامی که مشغول آن دعا باشد.

59 - پاداش نصیحت مومن را دارد.

60 - مجلسی که در آن برای حضرت قائم - عجل الله تعالی فرجه - دعا شود، محل حضور فرشتگان گردد.

61 - دعا کننده مورد مباهات خداوند قرار می گیرد.

62- فرشتگان برای او طلب آمرزش می کنند.

63 - از نیکان مردم محسوب می گردد.

64 - این دعا اطاعت از اولیای امر است که خداوند اطاعتشان را واجب کرده است.

65 - مایه خرسندی خدای عز و جل می شود.

66 - مایه خشنودی پیامبر می گردد.

67 - این دعا خوشایندترین اعمال نزد خداوند است.

68 - دعاگوی فرج حضرتش از کسانی خواهد بود که خداوند در بهشت به او حکومت دهد ان شاء الله تعالی.

69 - حساب او آسان می گردد.

70 - این دعا برای او در عالم برزخ انیس و مونس مهربانی خواهد بود.

71 - بهترین اعمال است.

72 - باعث دوری غم ها می شود.

73 - دعای هنگام غیبت بهتر از دعای هنگام ظهور است.

74 - فرشتگان درباره دعا کننده دعا می کنند.

75 - دعای حضرت سیدالساجدین علیه السلام - که نکات و فواید متعددی دارد - شامل حالش می شود.

76 - این دعا تمسک به ثقلین (کتاب و عترت) است.

77 - چنگ زدن به ریسمان الهی است.

78 - سبب کامل شدن ایمان است.

79 - مانند ثواب همه بندگان به او می رسد.

80 - این دعا برای فرج از تعظیم شعائر خداوند است.

81 - گوینده این دعا ثواب کسی را دارد که با پیامبر صلی الله علیه و آله شهید شده باشد.

82- ثواب کسی دارد که در زیر پرچم حضرت قائم شهید شده باشد.

83 - ثواب احسان به حضرت صاحب الزمان علیه السلام را دارد.

84 - دعا ثواب گرامی داشتن عالم را دارد.

85 - پاداش گرامی داشتن شخص کریم را دارد.

86 - دعا کننده در میان گروه ائمه اطهار علیهم السلام محشور می شود.

87 - درجات او در بهشت بالا می رود.

88 - از بدی حساب در روز قیامت در امان می ماند.

89 - در روز قیامت به بالاترین درجات شهدا نائل می گردد.

90 - به شفاعت حضرت زهرا سلام الله علیها رستگار می گردد.

پاسخ آیت الله بهجت درباره دیدار امام زمان (عج)
آیت الله بهجت در جواب اینکه چرا به صاحب الزمان(عج) دسترسی نداریم، فرمود: ترک واجبات و ارتکاب محرمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
معارف عمیق مهدویت ضامن سلامت و سعادت جامعه و فرد فرد انسان هاست، اعتقاد به بشارت های پیامبران گذشته و ائمه دین(ع) افراد با انگیزه و پرتوانی را در جامعه می تواند پرورش دهد، باور به حضور امامی ناظر بر اعمال، از جنبه فردی موجب پاک نگاه داشتن روح و پیراستن اعمال از زشتی هاست و از جنبه اجتماعی باعث هم دلی مؤمنان و ایستادگی در برابر ظالمان می شود، کارکرد وسیع و عمیق آموزه های مهدوی، جذابیت خاص موضوع را نشان می دهد، به همین دلیل، قشرهای مختلف جامعه پرسش های بسیاری در این موضوع دارند که لزوم پاسخگویی صحیح به آن ها از راهی مطمئن بر کسی پوشیده نیست. پژوهشکده مهدویت در کتاب “مهدویت، پرسش ها و پاسخ ها” به برخی از شبهات این گونه پاسخ می دهد:
راه های تشخیص صدق و کذب دیدار افراد با امام زمان(عج)
رؤیت حضرت به چند طریق امکان دارد و تشخیص صدق و کذب آن چگونه است؟
رؤیت حضرت در عصر غیبت کبرا به سه صورت ممکن است:
الف) در عالم خواب؛
ب) در حال مکاشفه؛
ج) در حال بیداری.

که درحال بیداری از نظر کیفیت و نحوه دیدار سه گونه دارد:
۱ ـ دیدار با حضرت با عنوان غیرحقیقی؛ به گونه ای که دیدار کننده هنگام ملاقات و بعد از آن، هیچ گونه توجهی به شخص حضرت ندارد و ایشان در این دیدار، فردی عادی و ناشناس تلقی می شود، این رؤیت ممکن است برای بسیاری از افراد به طور تصادفی و ناشناس رخ دهد و حضرت با افراد برخورد داشته باشد، ولی هرگز او را نمی شناسند.
۲ ـ دیدار حضرت همراه با شناخت؛ یعنی شخص دیدار کننده حضرت را به هنگام دیدار بشناسد، این نوع رؤیت، بسیار اندک و انگشت شمار است؛ زیرا چنین رؤیتی با فلسفه غیبت منافات دارد و در عصر غیبت، اصل بر این است که حضرت از چشمان مردم پنهان باشد، مگر در مواردی که مصلحت مهم تری اقتضا کند و حضرت بنا به مصالحی خود را بشناساند که این نوع دیدار فو ق العاده اندک است؛
۳ ـ رؤیت حضرت در حال غفلت از حضور امام، یعنی شخص حضرت مهدی(عج) را ملاقات می کند، ولی در آن حال به حضور حضرت توجهی ندارد و وی را فردی عادی می پندارد، اما پس از ملاقات با توجه به دلایل و شواهد موجود، یقین پیدا می کند که وی امام عصر(عج) بوده است.
بیشتر تشرفاتی که در کتاب ها نقل شده است، از این نوع است و نشناختن نیز یا به دلیل غفلت شخص دیدار کننده در آن حال است و یا به دلیل اینکه حضرت در او تصرفات تکوینی و ولایی کرده و اجازه شناخت را به وی نمی دهد؛ ولی بعد از جدایی، از قراین دیگر قطع پیدا می کند که وی امام بوده است.
اما تشخیص صدق و کذب چنین رؤیت هایی، به دلیل یقینی و صدق گوینده نیاز دارد، چنین ادعاهایی از افراد ناموثق و بی تقوا پذیرفتنی نیست و اصل بر تکذیب مدعی چنین دیدارهایی است، مگر اینکه به صحت گفتار وی یقین داشته باشیم.

دلیل ناشناس بودن امام زمان(عج) در عصر غیبت
چرا افراد هنگام ملاقات امام را نمی شناسند؟
زیرا غیبت که به معنای ناشناس بودن حضرت است، اقتضا می کند که دیگران حضرت را نشناسند، پس نشناختن حضرت در چنین ملاقات هایی طبق قانون غیبت بوده و دلیل نمی خواهد؛ زیرا ایشان در حال غیبت اند و نباید غیبت و ناشناس بودن، به ظهور و شناسایی تبدیل شود.در عین حال با اینکه در زمان غیبت به دلایلی که موجب غیبت شده، امام مهدی(عج) باید از دیده ها مخفی باشند، ممکن است کسانی که مشکل بزرگی دارند یا به مقامات معنوی عالی دست یافته اند، به محضر آن حضرت شرف یاب شوند.البته این شرف یابی می تواند متفاوت باشد، برخی حضرت را می بینند ولی نمی شناسند؛ گروهی می بینند و می شناسند و حضرت هم با آنان سخن می گوید؛ برخی او را می بینند و می شناسند و اجازه می یابند که با ایشان سخن بگویند، این تفاوت ها به دلیل اختلاف درجات معنوی افراد است.در هر حال دلیل اینکه افراد کمی هنگام ملاقات، آن حضرت را می شناسند، آن است که شایستگی دیدن همراه با شناخت، در افراد کمی وجود دارد.
چرا نباید برای دیدن بقیة الله(عج) اصرار کرد؟آیا دیدن امام زمان(عج) دارای شرایط خاصی است و نصیب هر کسی می شود؟ و آیا ندیدن آن حضرت مصلحتی دارد؟
دیدن امام زمان(عج) در عصر غیبت کبری امکان داشته و اگر کسی توفیق یابد، سعادت بزرگی نصیبش شده است، اما همه سعادت این نیست که انسان شبانه روز تلاش کند و خواهان دیدن امام باشد، البته دیدن حضرت سبب نمی شود که انسان گناه نکند؛ زیرا برخی انسان های معاصر دیگر امامان(ع) با وجد دیدن امام معصوم باز هم گناه می کردند و حتی گاهی با آنها مخالفت می کردند.
دیدن حضرت تأیید بر کردار درست انسان نیست؛ اگر چه نصیب هر کس نمی شود، ندیدن حضرت هم دلیل بر خرابی اعمال نیست، بسیاری از بزرگان، علما و مجتهدان، امام زمان(عج) را ندیدند، ولی چه بسا افرادی که مسلمان هم نبودند، ولی چون به مقام اضطرار رسیدند، حضرت از آنها دست گیری کرده و از این جهت امام را دیده باشند.مهم این است که اگر ما او را نبینیم، او ما را می بیند و همین اعتقاد برای ترک گناه کافی است.
احمد بن حسن بن ابی صالح خجندی، مدتی در جست وجوی امام زمان(عج) شهرها را می گشت و بسیار جدی بود و اصرار داشت که به حضور آن حضرت مشرف شود، عاقبت نامه ای از طریق حسین بن روح به این مضمون برای حضرت مهدی(عج) نوشت: «دل من، شیفته جمال تو گشته و همواره در فحص و طلب تو می کوشم، تمنا دارم جوابی مرحمت فرمایید که قلب من ساکن شود و دستوری در این باره فرمایید».جواب آمد: «هر کس در خصوص من جست وجو و تجسس کند، مرا می طلبد و هر کس مرا بیابد، به دیگران بنماید و هر کس مرا به دیگران بنماید، مرا به کشتن دهد و هر کس مرا به کشتن دهد، مشرک شود».بنابراین احتمال دارد که به صلاح ما نباشد آن حضرت را ملاقات کنیم، چه بسا دیدار حضرت مایه عجب، تکبر و خودپسندی ما شود که خود مایه هلاکت انسان است.

نظر آیت الله بهجت درباره علت نقاب دیدار ما با امام زمان(عج)
آیا اگر از گناه اجتناب کنیم و منتظر واقعی باشیم، امام زمان(عج) به ما سر می زند؟
قطعا گناه کردن، مهم ترین علت محرومیت از عنایات امام زمان(عج) است، امام مهدی (عج) نیز در توقیع شریفشان به شیخ مفید می فرماید: «ما را از ایشان(شیعیان) چیزی محبوس نکرده است، مگر گناهان و خطاهایی که از ایشان به ما می رسد و ما آن را ناخوش می داریم و از ایشان نمی پسندیم».
آیت آلله بهجت نیز بیان فرموده اند: اگر بفرمایید چرا به آن حضرت دسترس نداریم، جواب شما این است که چرا به انجام واجبات و ترک محرمات ملتزم نیستند؟ او به همین از ما راضی است؛ زیرا «اورع الناس من تورّع عن المحرمات»؛ پرهیزکارترین مردم کسی است که از کارهای حرام بپرهیزد، ترک واجبات و ارتکاب محرمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
بنابراین اگر ما از گناه اجتناب کنیم و منتظر واقعی باشیم، به مقامی می رسیم که غیبت و حضور برایمان فرقی ندارد، امام سجاد(ع) به ابوخالد کابلی می فرماید: «ای ابوخالد! به درستی که مردم زمان غیبت حضرت مهدی(عج) آنان که معتقد به امامت هستند و در انتظار ظهور او به سر می برند، با فضیلت ترین مردم همه زمان ها هستند؛ به دلیل اینکه خداوند متعالی عقل و فهمی به آنان عنایت کرده که غیبت در نزد آنان به منزله ظهور و مشاهده گشته است».از این رو، در حدیث دیگری امام جعفر صادق(ع) می فرماید: “هرکس دوست دارد که از یاران حضرت قائم(عج) شود؛ باید که منتظر باشد و در عین حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو مشغول شود”.
بنابراین اگر کسی ترک گناه کند و منتظر امامش باشد، از یاران واقعی حضرت به شمار می آید، آن گاه اگر بزرگترین توفیق الهی او را دریابد، غیبت و و ظهور حضرت برایش تفاوت نخواهد داشت.

صدقه دادن از طرف امام زمان عجل‌الله‌تعالى‌فرجه‌الشریف چگونه است؟
عمومات ادله اهداء و نیابت در عبادات مستحبه از قبیل نماز، صدقات، تلاوت قرآن و غیر ذلک، اهداء به امام

علیه‌السلام بلکه پیغمبر اکرم صلى‌الله‌علیه‌وآله و نیابت از آنان را نیز ممکن است شامل گردد.

راه رسیدن به امام زمان عجل‌الله‌تعالى‌فرجه‌الشریف چیست؟
امام زمان علیه‌السلام خود فرموده است: شما خوب باشید، ما خودمان شما را پیدا مى‌کنیم.

درباره ظهور حضرت ولى عصر عجل‌الله‌فرجه‌الشریف در روایت آمده است: لایضهر الا و یظهر الفساد؛ ظهور نمى‌کند مگر این‌که فساد آشکار گردد.
هم‌چنین در احادیث متعدد آمده است: یملا الارض قسطا و عدلا بعد ما ملئت ظلما و جورا؛ بعد از این‌که زمین

از ظلم پر مى‌گردد، آن را با قسط و داد پر مى‌کند.

آیا از این‌گونه روایات استفاده نمى‌شود که نباید با فساد و ظلم و جور مبارزه نمود، تا زمینه ظهور حضرتش فراهم گردد؟
لازمه این سخن، حلال شمردن حرام و جواز ترک واجبات است و مسلماً حضرت نمى‌خواهد که فساد کنیم تا

بیاید و ما را گردن بزند.

آیا روایتى که مى‌گوید: همه در زمان حضرت مهدى علیه‌السلام مسلمان مى‌شوند، درست است؟
خداوند متعال مى‌فرماید:

 إِذْ قَالَ اللَّهُ یَا عِیسَىٰ إِنِّی مُتَوَفِّیکَ وَرَافِعُکَ إِلَیَّ وَمُطَهِّرُکَ مِنَ الَّذِینَ کَفَرُوا وَجَاعِلُ الَّذِینَ اتَّبَعُوکَ فَوْقَ الَّذِینَ کَفَرُوا

إِلَىٰ یَوْمِ الْقِیَامَةِ ثُمَّ إِلَیَّ مَرْجِعُکُمْ فَأَحْکُمُ بَیْنَکُمْ فِیمَا کُنتُمْ فِیهِ تَخْتَلِفُونَ آل‌عمران/٥٥؛

 (به یاد آورید) هنگامی را که خدا به عیسی فرمود: من تو را برمی‌گیرم و به سوی خود، بالا می‌برم و تو را

از کسانی که کافر شدند، پاک می‌سازم؛ و کسانی را که از تو پیروی کردند، تا روز رستاخیز، برتر از کسانی

که کافر شدند، قرار می‌دهم؛ سپس بازگشت شما به سوی من است و در میان شما، در آن‌چه اختلاف داشتید، داوری می‌کنم.

ظاهراً روایت فوق مخالف با این قسمت از آیه است که مى‌فرماید: وَجَاعِلُ الَّذِینَ اتَّبَعُوکَ فَوْقَ الَّذِینَ کَفَرُوا إِلَىٰ

یَوْمِ الْقِیَامَةِ، زیرا این جمله مى‌رساند که کفار تو روز قیامت وجود دارند. در روایتى نیز آمده است که: حضرت از آن‌ها جزیه مى‌گیرد.

منبع: از کتاب "در محضر علامه طباطبایی"، نوشته محمد حسین رخشاد


شرح دعای روز ششم مـاه مبارک رمضان

سه شنبه, ۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۲۸ ب.ظ

ای خدا مرا در این روز بواسطه ارتکاب عصیانت خوار مساز و به ضرب تازیانه قهرت کیفر مکن و از موجبات خشم و غضبت دور گردان به حق احسان و نعمتهای تو به خلق ای منتهای آرزوی مشتاقان.

متن:

اللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِی فِیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیتِک وَ لاَ تَضْرِبْنِی بِسِیاطِ نَقِمَتِک وَ زَحْزِحْنِی فِیهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِک بِمَنِّک وَ أَیادِیک یا مُنْتَهَی رَغْبَةِ الرَّاغِبِین [1]

ترجمه:

 ای خدا مرا در این روز بواسطه ارتکاب عصیانت خوار مساز و به ضرب تازیانه قهرت کیفر مکن و از موجبات خشم و غضبت دور گردان به حق احسان و نعمتهای تو به خلق ای منتهای آرزوی مشتاقان.

اللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِی فِیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیتِک

خدایا من را بخاطر تعرض به گناهان خوار نکن؛ گناه انسان را خوار می کند؛ اما تقوی انسان را عزیز می کند اما گناه انسان را ذلیل می کند هرچند تحصیلات عالیه داشته باشی؛ مال و مکنت آنچنانه داشته باشی ولی خوار هستی؛ اما اگر بندگی کنی خدا محبتت را به دل دیگران می اندازد.

تقوی محبت می آورد:

« إِنَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا » [2]

مردم شیخ محمد حسین زاهد را دوست داشتند؛ چرا؟ چون اهل تقوی بود

توصیه

وقتی به قبرستان ابن بابویه میروید حتما به زیارت سه قبر بروید؛ شیخ صدوق؛ شیخ محمد زاهد؛ شیخ رجب علی خیاط؛ شیخ محمد حسین زاهد زندگی ساده ای داشت خیلی ها با اینکه ایشان را ندیده اید ولی محبت او در دل دارند و این ها همه بخاطر تقوی هست.

نمونه دیگر از صالحین:

مرحوم شیخ محمد تقی بافقی؛ ایشان طوری بود که وقتی نگاهت به ایشان می افتاد یاد خدا می کردی؛ روزی خدمت ایشان بودیم و توصیه ای کرد؛ آن هم چه توصیه ای ایشان فرمود: «رفقا؛ بیاید از امروز باور کنیم که یک خدایی داریم » و همه منقلب شدیم اگر انسان باور کند که خدایی دارد دیگر گناه نمی کند

وَ لاَ تَضْرِبْنِی بِسِیاطِ نَقِمَتِک

خدایا مرا با تازیانه عذابت مزن؛ این سیل ها و زلزله هایی که گاهی اتفاق می افتند، این ها تازیانه های عذاب اند؛

جمله ذرات زمین و آسمان    لشکر حقند گاه امتحان [3]

این سیل و زلزله ها و...لشکر خدا هستند؛ چرا می گوئید؛ قهر طبیعت؟! کسی که توجه داشته باشد می فهمد که این امور عذاب است اگر این مسائل حوادث طبیعی هست پس چرا در زلزله بم مسجد جامع بم از بین نرفت؟! چرا در زلزله بم یک طلبه و روحانی زیر آوار نرفت؟! این ها عذاب هست و بدانیم که آسمان و زمین لشکر حق هستند. حشرات و حیوانات هم لشکر خدا هستند اینکه می بینید ملخ ها به جایی هجوم می برند و... این ها به امر خدا حمله کرده اند و اینها لشکریان خداوند هستند.

چند سال پیش قرار بود در تهران هم عذاب بیاید؛ ولی امام حسین ( علیه السلام ) شفاعت کردند و عذاب رفع شد! و این به برکت بیرق ها و عزاداری هایی بود که مردم برای امام حسین ( علیه السلام) بر پا می کرد

این را هم بدانیم که ایران بهترین کشور در جهان است؛ مملکتی که رهبر آن شیعه باشد؛ رییس جمهور آن شیعه باشد؛ رییس مجلس آن شیعه باشد؛ و تمامی سران آن شیعه باشند فقط ایران است. و این ها بخاطر دعای پیامبر است؛ هنگامی که پیامبر برای امیر المومنین از مردم بیعت می گرفتند فرمودند: « اللَّهُمَّ وَالِ مَنْ وَالَاهُ وَ عَادِ مَنْ عَادَاهُ وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ » [4] که هر که علی را یاری می کند یاری کن و هر که او را خوار می دارد خوار و ذلیلش کن.

کسانی که علی را بیست و پنج سال خانه نشین کردند الان خوار هستند؛ رهبر ایشان یکی مثل ملا عمر است؛ اما رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای باعث افتخار شیعه هست؛ انسان وقتی به ایشان نگاه می کند مسرور می شود و حض می برد. و به وجود ایشان افتخار کنید. لذا قدر ایران را بدانید؛ قدر رهبر را بدانید؛ قدر مراجع بزرگوار تقلید را بدانید.

وَ زَحْزِحْنِی فِیهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِک

 خدایا از موجبات سخط و خشمت مرا دور بدار؛ در روایت وارد شده است که بعض گناهان خدا را به غضب می آورد آنگاه خدا قسم می خورد که به عزت و جلال خودم هرگز تو را نمی بخشم! ! با اینکه خدا ارحم الراحمین است [5]

خدا از من طلبه انتظار ندارد که به زن مردم نگاه کنیم؛ اینجا خدا به غضب می آید؛ خدا هفتاد گناه جاهل را می بخشد و هنوز یک گناه عالم را نبخشیده است و کار برای اهل علم سخت تر است « یغْفَرُ لِلْجَاهِلِ سَبْعُونَ ذَنْباً قَبْلَ أَنْ یغْفَرَ لِلْعَالِمِ ذَنْبٌ وَاحِدٌ » [6]

بِمَنِّک وَ أَیادِیک

خدایا مرا از موجبات سخط و قهرت دور کن به حق احسان و نعمت هایی که به من داده ای

یا مُنْتَهَی رَغْبَةِ الرَّاغِبِین

ای خدایی که منتهای رغبت مشتاقان هستی این دعا های من را مستجاب کن.

توصیه:

مردم هم باید بدانند که این حوادث زلزله و... بخاطرگناهان است و در شهر بم که آن زلزله آنچنانه اتفاق افتاد به من گفته اند که؛ همان شب یک گناه عجیبی در آنجا بوده است! !! و باید با مردم مصاحبه کنند که آن شب چه چیزی بوده که آن عذاب آمده ولی رسانه ها این مطالب را نمی گویند! !

خداوند تبارک و تعالی به شعیب پیامبر فرمود: می خواهم صد هزار تن از قوم تو را عذاب کنم؛ چهل هزار تا از بدان؛ شصت هزار تن از خوبان؟! !

حضرت سوال کردند: چرا و علت آن چیست؟ چرا خوبان هم باید عذاب شوند؟!خطاب رسید: برای اینکه خوبان نهی از منکر نمی کردند ؛ از گناه بدان ناراحت نبودند [7]

اینکه میگویند خشک و تر با هم می سوزند غلط است، چوب تر که نمی سوزد؛ اگر می سوزد بخاطر این است که آن چوب تر هم در اثر رفت و آمد با بدان به مرور خشک شده است لذا عذاب او را هم می گیرد.

تویی که نماز خوان هستی نباید به مجالس عروسی گناه بروی؛ چرا رفته ای؟! حتی اگر در مجلس فاتحه؛ مداح غنا می خواند باید از مجلس خارج شد.

پی نوشت ها:

[1] - إقبال‏الأعمال ص : 130

اللهم لا تخذلنی فیه [فی هذا الیوم‏] بتعرض معصیتک [معاصیک‏] و لا تضربنی [فیه‏] بسیاط [و أعذنی فیه من سیاط] نقمتک و مهاویک و زحزحنی [و ازجرنی‏] فیه من [عن‏] موجبات سخطک بمنک و أیادیک یا منتهى رغبة الراغبین [برحمتک یا أرحم الراحمین‏]

[2] - سوره مبارکه مریم ؛ آیه  96

إِنَّ الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا

ترجمه : کسانى که ایمان آورده و کارهاى شایسته کرده‏اند، به زودى [خداى‏] رحمان براى آنان محبتى [در دلها] قرار مى‏دهد.

[3] - مثنوی معنوی ؛ جلال الدین محمد بلخی .

[4] -  بحارالأنوار ج : 21 ص : 387

[5] - از این قبیل روایات فراوان است که برای نمونه به یک نمونه اشاره می شود :                       

 خدا تعالى فرموده بعزت و جلالم سوگند و بمقام والایم که در تو]بهشت[ وارد نشود: دائم الخمر، و نه اصرار دار بر ربا، و نه سخن‏چین و نه دیوث که غیرت ندارد و در خانه‏اش انجمن هرزگى بر پا شود، و نه آنکه نزد سلطان از مردم بد گوید تا آنها را نابود سازد، و نه گورکن کفن دارد و نه آنکه ختار است یعنى بر پیمان خود نپاید « منبع: آداب و سنن-ترجمه جلد شانزدهم بحار الانوار، ص: 227»

[6] - کافی ج : 1 ص : 47

 عَلِیُّ بْنُ إِبْرَاهِیمَ بْنِ هَاشِمٍ عَنْ أَبِیهِ عَنِ الْقَاسِمِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْمِنْقَرِیِّ عَنْ حَفْصِ بْنِ غِیَاثٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ یَا حَفْصُ یُغْفَرُ لِلْجَاهِلِ سَبْعُونَ ذَنْباً قَبْلَ أَنْ یُغْفَرَ لِلْعَالِمِ ذَنْبٌ وَاحِدٌ

[7] - الحیاة با ترجمه احمد آرام، ج‏1، ص: 414

 الامام الباقر «ع»: أوحى اللَّه الى شعیب النّبی «ع»: إنّی معذّب من قومک مائة ألف، اربعین ألفا من شرارهم و ستّین ألفا من خیارهم. فقال: یا ربّ! هؤلاء الأشرار، فما بال الاخیار! فأوحى اللَّه عزّ و جلّ الیه: «داهنوا أهل المعاصی و لم یغضبوا لغضبی».

امام باقر «ع»: خدا به شعیب پیغمبر «ع» وحى کرد که «صد هزار تن از قوم تو را عذاب خواهم کرد، چهل هزار از بدان، و شصت هزار از نیکان». شعیب گفت: پروردگارا! اشرار درست، اخیار چرا؟ خداى بزرگ به او وحى کرد: «چون با اهل معاصى سازگارى کردند و براى خشم من خشم نگرفتند».

خدا کنه که بیایـــی...

سه شنبه, ۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۱۷ ب.ظ

          الا که راز خدایی، خدا کند که بیایی

تو نور غیب نمایی، خدا کند که بیایی

        شب فراق تو جانا خدا کند به سرآید

سرآید و تو برآیی، خدا کند که بیایی

         دمی که بی تو سر آید خدا کند که نیاید

الا که هستی مایی، خدا کند که بیایی

     فسرده غنچه گلها فتاده عقده به دلها

تو دست عقده گشایی، خدا کند که بیایی

             ز چهره پرده بر افکن به ظلم شعله در افکن

تو دست عدل خدایی، خدا کند که بیایی

         نظام هر دو جهانی امام عصر و زمانی

یگانه راهنمایی، خدا کند که بیایی

              تو مشعری عرفاتی، تو زمزمی تو فراتی

تو رمز آب بقایی، خدا کند که بیایی

       دل مدینه شکسته حرم به راه نشسته

تو مروه ای تو صفایی، خدا کند که بیایی

                     به سینه ها تو سروری به دیده ها همه نوری

به دردها تو دوایی، خدا کند که بیایی

                  ترا به حضرت زهرا، بیا ز غیبت کبری

دگر بس است جدایی، خدا کند که بیایی

 


رحلــــت حضرت مهدی عج*** چگـــونه است؟؟

سه شنبه, ۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۰۸ ب.ظ

در مورد پایان عمر حضرت ولی عصر (ع) ، به طور کلی از گفتار امامان (ع) بر می آید که همه آنها کشته و شهید می شوند ، از جمله امام حسن مجتبی (ع) فرمود :

والله لقد عهد الینا رسول الله (ع) ان هذاالامر یملکه احد عشر اماماً من ولد علی و فاطمه (ع) ما منا الا مسموم او مقتول :

‹‹سوگند به خدا رسول خدا (ع) با ما چنین عهد کرد که یازده نفر از فرزندان علی (ع) و فاطمه (ع) به امامت می رسند ،

همه ما مسموم یا کشته می شویم.››
چنانکه تاریخ نشان می دهد ، همه امامان (ع) تا امام حسن عسکری (ع) با شمشیر یا زهر ، به شهادت رسیدند ، حضرت

مهدی (ع) نیز چنین خواهد شد.

در مورد چگونگی شهادت امام قائم (ع) روایتی در دست نیست ، جز این که علامه یزدی در کتاب الزام الناصب (صفحه

190) می نویسد :
‹‹هنگامی که هفتاد سال از حکومت حضرت مهدی (ع) گذشت ، زنی به نام سعیده که از بنی تمیم است و در صورتش

ریش دارد ، هنگام عبور حضرت مهدی (ع) سنگی بزرگ از پشت بام به طرف حضرت مهدی (ع) پرتاب می کند، و

همین موجب شهادت آن حضرت می شود ، و امام حسین (ع) غسل و کفن و نماز آن حضرت را بر عهده می گیرد ، و این

مطلب برگرفته از روایات امامان (ع) است.›› سپس امام حسین (ع) زمان حکومت را به دست می گیرد و پس از او امامان

دیگر یکی پس از دیگری رجعت کرده و حکومت می کنند ، و حکومت امامان (ع) سالهای بسیار ، طول می کشد ، و طبق

بعضی از روایات ، تنها امام حسین (ع) بعد از حضرت مهدی (ع) چهل سال حکومت می نماید .

مصاحبــــه با قـــرآن مجیـد...

سه شنبه, ۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۱:۵۹ ب.ظ
سلام علی آل یاسین
مصاحبه با قرآن درباره امام زمان علیه السلام
 
سؤال اول: 
 
دلیل و آیه ای بر وجود امام زمان علیه السلام را بیان فرمایید؟

 در سوره قدر خداوند می فرماید: «تنزل الملائکه والروح فیها بإذن ربهم من کل أمر ». تنزل فعل مضارع است و دلالت بر استمرار می نماید. یعنی در هر سال، شب قدر ملائک و روح به زمین نزول می فرمایند. در دوران رسول الله صلی الله علیه وآله به شخص پیامبر نازل می شدند. و در هر عصری باید کسی هم شأن پیامبر باشد تا بر او نازل شوند. و الان تنها شخصی که هم شأن پیامبر صلی الله علیه وآله است امام زمان علیه السلام است.


سؤال دوم:

مزد و اجر رسالت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله چیست ؟ 

خداوند می فرماید :«قل لا أسئلکم أجرا إلا الموده فی القربی ». به دلیل عقلی، دادن اجر رسالت پیامبر در همه زمانها بر همه واجب است. پس چون مزد رسالت پیامبر «موده فی القربی» است پس باید «فی القربی»رسول الله صلی الله علیه وآله در هر عصری باشند تا مردم با مودت به ایشان اجر رسالت را بدهند. و «فی القربی»

سؤال سوم:

چگونه زنده ماندن امام زمان علیه السلام تاکنون امکان دارد؟

خداوند در مورد حضرت یونس علیه السلام می فرماید: «فلولا أنه کان من المسبحین للبث فی بطنه الی یوم یبعثون ». اگر یونس از تسبیح کنندگان نبود در شکم ماهی تا قیامت می ماند. وقتی خداوند می تواند یونس را تا قیامت در شکم ماهی زنده نگه دارد، زنده نگهداشتن امام زمان علیه السلام نیز برای او امری ممکن است.


سؤال چهارم:

وظیفه ما در قبال امام زمان علیه السلام چیست؟

خداوند می فرماید: «قل لا أسئلکم أجرا إلا الموده فی القربی ». برای مزد رسالت به «فی القربی» (که امام زمان علیه السلام است) مودت کنید. مودت نیاز به معرفت دارد و مودت یعنی محبت همراه با اطاعت. پس الان در قبال امام زمان علیه السلام باید هم معرفت کسب کرده و آن حضرت را بشناسیم و هم از آن حضرت اطاعت کنیم.

سؤال پنجم:

آیا امام زمان علیه السلام از ما خبر دارد؟

پاسخ قرآن کریم: بله، به تمام اعمال شما نظارت داشته و اعمال شما را می بیند. خداوند می فرماید: «و قل إعملوا فسیری الله أعمالکم و رسوله و المؤمنون و ستردون إلی عالم الغیب و الشهاده فینبئکم بما کنتم تعملون ».

سؤال ششم:

چگونه می توان یار امام زمان شد؟

پاسخ قرآن کریم:با تقوی، چون بهترین و بالاترین معیار که به انسان ارزش می دهد و انسان لیاقت یاوری امام زمان علیه السلام را پیدا می کند تقواست:«إن أکرمکم عندالله أتقیکم ». تقوا سبب بزرگی انسان شده و امکان می دهد که انسان تکیه بر جای بزرگان زند.

سؤال هفتم:

چند نمونه از نیازهای یاران امام زمان علیه السلام را بیان کرده و چگونه باید کسب کرد؟

پاسخ قرآن کریم:

الف- دانش و بینش: یار امام زمان علیه السلام باید دانش و بینش الهی داشته باشد تا در تصمیم گیریها و عمل دچار خطا نشود. حق را از باطل تشخیص دهد. و این را با تقوی بدست خواهد آورد، زیرا با تقوا موانع فهم و درک و علم و دانش را کنار زده و با دانش درونی و باطنی نگاه می کند. خداوند می فرماید:«إتقوا الله و یعلمکم الله ».
ب) بصیرت و بینش: بصیرتی که با چشم باطن ببیند و با گوش باطن بشنود. با ملائک الهی در ارتباط باشد. اهل حق و باطل را بشناسد تا دچار انحطاط فکری و اخلاقی و روحی نشود. و این بصیرت نیز با تقوا بدست می آید. خداوند می فرماید:«إن تتقوا الله یجعل لکم فرقانا ». فرقان یعنی نیرو و توانی که با آن حق را از باطل جدا کنید. به برکت این تقوا انسان، شیطان شناس نیز می شود. دشمن را هم می شناسد.

ج) بیداری: هوشیاری و بیداری؛ تا هروقت شیاطین برای گول زدن آمدند، بیدار شود، دام ابلیس را بشناسد و از شیطان فرار کند. چون انسان خواب و چشم بسته سریع در چاه می افتد. و این هم با تقوا ممکن است. «إن الذین التقوا إذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فإذاهم مبصرون ».

اللهم عجل لولیک الفرج

تقصــــیر شمــــا نیست..

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۲ ب.ظ

آقــــــا...تقصیر شمــــا نیست


که تصویـــــر شما نیست


من آیینه ام پر شده از

گرد وغبـــارم...!

چه بگـــــــــویم..؟؟

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۱ ب.ظ

             چه بگویم ؟


     خودم هم خسته شدم ...

 

 شاید همه حرفهای من


    در این واژه خلاصه شود


                                                         بیـــــــــــــــا....

اقای جمعه هـــــــای غریبی...

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۷ ق.ظ

این روزهــــا می گذرد...

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۲ ق.ظ

جهــــــــان در انتـظار توست...اقا جان

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۸ ق.ظ

داریم رکورد کوفــــه را میشکنیم

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۷ ق.ظ

مهـــــدی جان

با اینکه در حـوالی چشمم ندارمت

اما همیشه کنج دلــــــم دوست دارمت

این جمعــــه هم نیامدی باز مثل قبل

این هفته هم به خدا می سپارمت

.

.

هم چاه سر راه تــــــو باید بکنیم

هم اینکه از انتظار تــــــو دم بزنیم

این نامه چنـدم است که می خوانی؟

داریم رکـــورد کوفه را می شکنیم

از دلتنـگی تو...

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۱۴ ق.ظ

بقیة اللــــــــــه...

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۱۲ ق.ظ

تــــــــــوجه!!! لطـفا....

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۰۹ ق.ظ

از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقل شده که فرمودند:

   شیعیان ما به اندازه ی آب خوردنی ما را نمی خواهند، اگر بخواهند دعا می کنند و فرج ما می رسد.

دارد دیـــــر می شود اقا جان...

دوشنبه, ۱ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۰۴ ق.ظ

دارد زمان آمدنت دیر میشود
دارد جوان سینه زنت پیر میشود
تاثیر گریه های غریبانه شماست
دنیا غروب جمعه چه دلگیر میشود